24 123
發新話題

初試水扶容

初試水扶容

一排冇去按摩,搞到腰酸背痛。終於搵到時間,老虎約咗fd九龍區食飯,安全起見去港島區∼之前網上見灣仔有個新場,決定放工去探吓險!

上到去開門一睇,有兩個技師,一個唔啱我,另一個好似瘦咗少少,但係順眼D,所以搵佢。佢帶我去咗間房連浴室,唔駛四圍走。沖完涼搵唔到條紙底褲,赤條條咁對住佢等佢攞。紅色連身制服裙+黑C,雖然小弟鍾情制服,但係呢套點睇都唔似制服...開波part 1有力但係死力,之後背脊痛咗兩日......中間發生小插曲擔誤咗D時間,主動補返鐘非常好∼推油手勢幾好,RPP手法非常熟練。

轉身反攻,同時問清楚價位。經濟位+100,商務位+200,希望進取D所以搭商務。完事沖涼俾家用,整體感覺偏向一般。

HKD298 + tips (90 mins)

咁試左商務位,感覺同經濟位相差遠唔遠

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-2-28 16:06 發表
咁試左商務位,感覺同經濟位相差遠唔遠
由於我一嚟就直去商務,我估經濟位會有好多限制......

引用:
原帖由 secret 於 2012-2-28 17:25 發表

由於我一嚟就直去商務,我估經濟位會有好多限制......
咁商務位有乜jetso?

回復 4# 的帖子

商務位有海濶天空景色
上下遊玩

引用:
原帖由 snakespa 於 2012-2-28 23:25 發表
商務位有海濶天空景色
上下遊玩
條囡叫乜名?

引用:
原帖由 secret 於 2012-2-28 14:16 發表
一排冇去按摩,搞到腰酸背痛。終於搵到時間,老虎約咗fd九龍區食飯,安全起見去港島區∼之前網上見灣仔有個新場,決定放工去探吓險!

上到去開門一睇,有兩個技師,一個唔啱我,另一個好似瘦&# ...
商務位照理點都舒服d既

引用:
原帖由 hulk 於 2012-2-29 01:00 發表
條囡叫乜名?
唔驚話貴咩

24 123
發新話題