發新話題

數字寫手假帖台報告改少少扮原創仲要5同場5同女女

數字寫手假帖台報告改少少扮原創仲要5同場5同女女

之前自己既原創報告... ...不過係幾耐之前...寫港鴻
好能回味(75)~港紅@@愈玩愈好feel無阻全通綠綠綠

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=96433&highlight=

昨日, 數字寫手假帖台 居然有條零羊 mikehuang
抄足9成9...不過轉左 寫港潤

好能回味(85)~港潤#80愈玩愈好feel無阻全通綠綠綠

內文居然抄足99%, 轉貼內容如下:

個日約左淫友星期六晚去食爲先海鮮酒樓食飯
結果等到條九軟左都等5到
唯有同另一老友食完鬆..........................骨
咁近梗係上港潤.
沖涼洗白白 9秒71
坐大廳 問下咩老no 有空同有胸先
結果mark左#80
女女有身材....即係門兄都岩
不過有大波路.....有手亦夠彈
樣貌清+純......無化妝都可以帶出街 5失禮
80%走肥+皮膚滑 完全彌補左5高既缺點
眼大大+談吐詩文
part 1 認真dup有板有眼 不過細力型 個人覺得不俗
推油背+rpp有水準
扒起度 玩股玩棍真舒服
之後再用熱毛巾 抹乾淨背部  先再玩波推+果凍
之後 叫女女訓起隔離 自己過下手引
結果玩能左20幾分鐘
有得車+樣令......好滿足
有波 可口可手...好鬼飽
妹妹玩到摔碟.......個人已經俾好高分
最後係 我車佢lin 佢車我耳 我一手玩緊波 另一手摔碟 (同步進行)
有動人聲音+有誘惑呼吸聲+高潮半開半合眼
勁射破網
個人俾分 102/100
sorry 無打錯
因為一路寫報告 一路回味緊 仲有少少鳩硬

最重要係 仲有版主加分 兼高亮

非常好笑...又一例證:

吊死[[[數目字國產寫狗台]]]d仆街,無貨賣就抄9人重改埋場名,豬能到以為無人知,正仆街屎到暈!

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-2-20 02:00 發表

最重要係 仲有版主加分 兼高亮

非常好笑

唔好笑wor
你點知個版主係真版主定大陸狗網主分身?
抄帖果個就肯定係佢本人

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-2-20 02:55 發表
吊死[[[數目字國產寫狗台]]]d仆街,無貨賣就抄9人重改埋場名,豬能到以為無人知,正仆街屎到暈!
新會員同新加入行動組咪唔知lor

引用:
原帖由 zoomam 於 2012-2-20 03:03 發表

唔好笑wor
你點知個版主係真版主定大陸狗網主分身?
抄帖果個就肯定係佢本人
5使理咁多 總之笑鳩佢

有冇過去吊柒佢呢

好笑咩
淨係覺得佢地好可悲遮
如果版主每樣野都覺得好好笑好搞笑既話
點都十卜你既
咁勉勉強強笑兩聲lor he he

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-2-20 16:45 發表

5使理咁多 總之笑鳩佢
引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-2-20 17:50 發表
好笑咩
淨係覺得佢地好可悲遮
如果版主每樣野都覺得好好笑好搞笑既話
點都十卜你既
咁勉勉強強笑兩聲lor he he
好!
呵呵

發新話題