發新話題

上日逃sweet sweet

引用:
原帖由 昆侖卵事 於 2012-2-11 21:23 發表
日逃本身咪有得買lor
好似話30皮
thanks

本版版規!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        為尊重各會員的言論自由起見,請注意以下版規!
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

#58 a little bit fat but very good service , worth to try .

呵呵... 日濤原來係開大場...

如果去到唔開大咩消費呢,網站話168(港式)...但好似係留也喎= =

唔開大唔知女女會唔會黑面呢 呵

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-2-11 09:54 發表
  佢請我食熱狗, 我請番佢食蜜汁司華力腸
吾發請中女ching食熱狗,好唔好味呢

58個樣真人會唔會再熟d呢

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-2-12 17:21 發表
58個樣真人會唔會再熟d呢
如果接受到熟女,會唔會比相再熟D,以經唔係問題

回復 1# 的帖子

58 also with big balls + good BJ skill -- not a bad choice

回復 1# 的帖子

RMB348 係有無得D埋 ??  

發新話題