發新話題

其實大家對666.....

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-11-29 21:42 發表

其實我都係睇另一版見到成版都666,隔褲又6,數毛又6.....究竟乜野先係666?碰碰車=6,摸到毛又係=6
去隔離鱔台睇得多
下場變堪坷

引用:
原帖由 曉士 於 2011-11-29 22:05 發表

耳聽 3 分假, 眼看未為真 .
見到人地報告.. 寫到曉飛都無用啦....

狗兄 : 最重要系...有興趣想試既,, 最好自己親身去試,, 去求証..

我以前周不時,  high 過野, ( 信錯左.可能系 ...
所以而家我淨係睇相多過睇字......

引用:
原帖由 曉士 於 2011-11-29 22:09 發表

呢邊比較直接講出黎...

你睇咸兄 report ..幾甘直接同傳神.
最like咸兄同大師兄等師兄ge服告,勁多相......有相就唔使咁煩

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-11-29 22:14 發表

咁你就要過去嗰邊問一問喇,不過唔知有冇人答你 .

等我試吓解一解,但唔知岩唔岩架
0=上中下咩都唔得,死屍咁灘係度比女女打出

3=
上路印一印
中路揸到下波 ...
我係另外o個邊都係睇多,無發帖......同埋睇下佢地d相......同埋o個度報告d場好少去

引用:
原帖由 曉士 於 2011-11-29 22:29 發表

所以我以前比甘多呢 d  666 吸引左...

當然..有 d 真系平時有回覆. 有交流既 C ching ... 報告出黎系 666 . 呢樣真系無野.. 只可講系人夾人... 骨運有所不同...

但有 d 真系 9 流流.... 註冊幾日 ...
呢邊少好多呢d人wo.....個個師兄出報告都好有自己style......

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-11-29 22:55 發表

去隔離鱔台睇得多
下場變堪坷
其實鱔台ge意思係咪話佢地好似鱔咁滑溜溜,專鱔人咁解?

看極都不明  666定義?? ha ha
Man Man

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-11-29 22:55 發表

去隔離鱔台睇得多
下場變堪坷
我都有去睇嫁,由其係佢地谷緊果D場一定唔去

發新話題