發新話題

好不爽快 ......

引用:
原帖由 曉士 於 2011-11-23 22:48 發表
好不爽快..........

如果這是. 我愛妳........最好的距離......
我願意永遠的.....離開妳...
見到你出kfu 128報告,希望你唔係講緊沉佢,因為............ 多口勸句歡場女子沉尼為乜,你返港之時佢開工之日,番到香港佢比班c兄上緊,事後有機會比人評頭品足,問自己心過到尼個心理關口咩

引用:
原帖由 曉士 於 2011-11-24 00:34 發表

我乜都無啊....版大....

唔理...唔 care 了... 甘大個人有自已諗法. 開心由佢.

又有邊個又會 care 我 0Y  ?   我不爽...因為好似莫雖有...
唔係丫,你睇呢度有幾多師兄關懷你,雖然都係麻甩佬

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-11-24 01:32 發表

見到你出kfu 128報告,希望你唔係講緊沉佢,因為............ 多口勸句歡場女子沉尼為乜,你返港之時佢開工之日,番到香港佢比班c兄上緊,事後有機會比人評頭品足,問自己心過到尼個心理關口咩
5係呢件...不過個人覺得分別5大
出於污泥不染    萬中無一
遇到機會更低

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-11-24 02:52 發表

5係呢件...不過個人覺得分別5大
出於污泥不染    萬中無一
遇到機會更低
"出於污泥不染    萬中無一" --- 有都千奇唔好俾我遇到,否則煩惱來了!

引用:
原帖由 desert_cat 於 2011-11-24 02:56 發表

"出於污泥不染    萬中無一" --- 有都千奇唔好俾我遇到,否則煩惱來了!
正確, 不過見吹水區都咁多版大回覆, 開心返啦

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-11-24 01:32 發表

放心..夜鬼兄...絕對唔系你所諗既甘....

But thank you....

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-11-24 10:31 發表
玩完 128 應該幾開心,對波咁好玩
又的確系啊...

發新話題