發新話題

龍城操蔡管斜對面一樓

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-10-18 23:48 發表

咁果度邊d有/呢
自己發掘

出聲囉,就算平時按正都會多口問句

回復 10# 的帖子

點出聲不如你教路la

九龍城泰式個d如果選擇推油既話會俾條白色幾透下果d紙底或者紙T-back俾你著. 基本上你一有反應條JJ都會走出黎. D BG見到都唔會太大反應, 你有你扯掑, 佢有佢推油.. 我試幾間都係叫BG推下大脾淋吧, 之後叫佢地推下袋袋, 大部份BG都聽話, 有小部份BG 係肯HJ 既.

大部份舖頭只得話事人識廣東話, BG只能英文泰文溝通. 所以撩BG玩vas要用英文或身體語言都幾攪野. BG 質素真係睇自己運氣, 2x 至 4x 歲都有, 同理有不少BG都係拎旅遊visa入境.. 所以流動性大, 有興趣搵2x歲泰妹BG既師兄都唔駛問我鳥

泰式推油價錢約 $180 - $230 時間 45-60mins, 間間不同, 不設雙鐘優惠, 比足仔貴DD啦. 至於HJ果d tips 幾多就比足仔彈性得多, 唔洗好似尖咀咩起碼$200之類有哂menu...我試過$0(BG死都唔肯收)至$200都有. 相信一般$100都ok.

又唔係咁比既 , 埃賽俄比亞咪仲平

引用:
原帖由 mark34 於 2011-10-20 12:52 發表
又唔係咁比既 , 埃賽俄比亞咪仲平
可惜去埃賽俄比亞機票唔平呢...要過萬喎

引用:
原帖由 whitebase 於 2011-10-21 02:44 發表

可惜去埃賽俄比亞機票唔平呢...要過萬喎
想平仲坐飛機?
梗係游水過去la

引用:
原帖由 coiechan 於 2011-10-21 15:09 發表

想平仲坐飛機?
梗係游水過去la
由頭到尾我無話過要平喎。
我又無打算去, 係版主話去埃賽俄比亞玩平ja, 你要叫游水既對像錯左了.

無黎呢個forum一排, 啲氣氛變左幾多.

我似乎果句 " 至於HJ果d tips 幾多就比足仔彈性得多, 唔洗好似尖咀咩起碼$200之類有哂menu..."呢句得罪了各位??

發新話題