13 12
發新話題

9成似江欣燕

9成似江欣燕

原本約左朋友8:30係荃灣打波. 點之無比佢放飛機. 上網 search 下有咩好野.
咁再上網搵下有咩岩心水, 去左荃灣睇岩個 門口寫住 9成似江欣燕 既女女. 叫YY.

眼見波大大又有笑容 帶眼鏡 真係好似江欣燕, 好似幾OK, 入到去見我出哂汗就叫我坐低休息下先. 咁就坐上床食煙仔先吹下水先, 拍拍張床叫佢坐低, 傾計既時候我更係手多多啦.
渣下先, 真波, 再一手攬下條腰, 點喎, 好 SLIM, 估唔到荃灣都有好野.

食完煙仔我地入去沖涼, 睇到佢既身材, 真係VERY GOOD. 比例岩岩好 CUP 手波大少少 唔 DUM. 淺啡細的, 手手腳腳都好靚, 手指有肉好滑好好手感, 仲搽左好靚既指甲油腳甲油.
佢左手一路同我掃心口既時候, 右手就玩我細佬. 望住佢隻手玩緊我細佬既時候, 問佢淨打飛機得唔得. 笑笑口無答我. 沖完涼上床岩岩好做 Laughing Sir, 我就大字型咁訓係床等佢服侍我.

比佢玩咗一輪又吹又手, 細佬過足引, 係時候到我反擊大摸特摸. 玩左一輪笑左一輪就入正題上套. 因為我想睇電視, 所以就女上男下一個POSE KO 左. 之後到廣告時候就去沖涼. 再一次望住佢隻手幫我細佬清潔既時間, 問佢多唔多客要求打飛機. 佢就同我講唔係好多, 咁我讃佢D手指好靚,, 摸得我好舒服. 下次搵佢打飛機咁上下費UP 下, 大家有講有笑咁就沖完涼, 出到去我就比家用換衫. 佢見我個身未乾就叫我唔使急. 因為佢都收工啦.
咁我就著返絛 UNDER 上床食多隻煙先, 佢就換衫坐係床邊食煙仔. 我就好似岩岩入黎咁又再渣渣波, 攬攬腰. 無反抗既? 咁我就一路睇Laughing Sir 點潛入兆豐, 隻手就不停咁玩佢雙峰. 玩玩下佢伸手入摸我細佬, 我都唔理咁多啦, 係咁搞佢, 到咁上下摸到佢 UNDER, 濕濕地既, 問佢佢又無答. 好快咁我地已經除哂衫. 再前戲一輪, 上套男上我做主動, 轉過狗仔式, 再黎女上完事, 手拖手咁入去沖涼. 再比家用換衫, 交換電話 NO 之後一齊落樓, GOODBYE KISS.

而家既江欣燕定以前既江欣燕?

回復 1# 的帖子

甘有女友feel
C-hing一定好靚仔
駛吾駛兩倍家用
共幾錢落樓

PLay Basketball tonight?
The floor is wet wor ~~~

引用:
原帖由 龍仔 於 2011-10-13 12:52 發表
而家既江欣燕定以前既江欣燕?
我睇完report都想問E個問題

引用:
原帖由 666222000 於 2011-10-13 10:58 發表
原本約左朋友8:30係荃灣打波. 點之無比佢放飛機. 上網 search 下有咩好野.
咁再上網搵下有咩岩心水, 去左荃灣睇岩個 門口寫住 9成似江欣燕 既女女. 叫YY.

眼見波大大又有笑容 帶眼鏡 真係好似江欣燕, 好似幾OK,  ...
c兄咁奇怪既
原本約左朋友8:30晌荃灣打波但係朋友冇放到飛機wor
此時此刻c兄可以分身上網叫雞咁犀利既

通常講完行左去果d......................

汁兩劑,係咪一個價錢先,

13 12
發新話題