發新話題

講褲行show抽獎後第一手資料

引用:
原帖由 bdjjoli 於 2011-9-23 15:34 發表

三獎 >>> 街街卡 cannot use at KF now( what this for in KF ,
last time need to pay 208+10 locker tips
total = 220 (220x1.23=HK$270) it was excluding the train and MTR fee
c兄試過use 街街卡 cannot  at KF 未尼?
c兄有冇街街卡尼?
圍起港紙under150岩c兄心水未尼?
近自己屋企附近免過關免車費會否令c兄滿意尼?

引用:
原帖由 bdjjoli 於 2011-9-23 15:34 發表

三獎 >>> 街街卡 cannot use at KF now( what this for in KF ,
last time need to pay 208+10 locker tips
total = 220 (220x1.23=HK$270) it was excluding the train and MTR fee
早d訓 la c兄

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-22 13:29 發表
老實講,kfu係我同老友主場,我就試得三個,我老友就大把,佢中意新鮮感,又中意大波,無理由真係樣唔得,波又唔大都放佢入閘.....可能你話佢服務好,但亦有機會服務唔好?係咪?所以搵個個樣正常點都無咁大風險,起碼佢服務唔好 ...
郁---我以為我個电腦壞9左....

引用:
原帖由 木頭 於 2011-9-21 22:13 發表
岩岩玩完睇完番尼,抽完奬後廖仔親口向我地講左:每逢每月第一同第四個禮拜三都有行show同抽獎
木兄,
最左同右二兩個係乜老no., 知冇??

引用:
原帖由 joe98 於 2011-9-23 05:11 PM 發表

木兄,
無留意,sorry
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 joe98 於 2011-9-23 17:11 發表

木兄,
右二係 36
最左得個影
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-22 15:30 發表

試晒咪去姊妹場再試lor
睇5岩即彈作為消費者問題不大
除kho,kfu外,小弟真係未去過其他港系.....皆因我個fd話其他o個d場硬件差d同d女年紀有d大.....我又唔係十分中意大波...所以都係揀反d後生d好d........講真,去1次睇三兩個唔過份,無理由唔arm都格硬要.....

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-9-22 20:08 發表
我都係主場WOR
最近無乜新,但聽聞好似遲d有個大波,樣正常ge新女!!!!期待緊!!

發新話題