發新話題

舊地重遊(68)~麗晶遇172長腿+皮膚滑溜+波彈彈+happy滿意

有時香港都有好野....

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-8-19 12:34 發表
不過隔離房個師兄未見得閒出報告
所以5知服務滿意與否
不過肉眼睇佢果件都係正常人...比我都食得落
唔出啦,係度搭句咀講小小算數,
我又係分兩個技C.
正骨嗰個,好似叫亞"山",之前係太子做左十幾年,夠力位又準,唔錯
邪骨嗰個,叫亞"翠",樣叫OK,C波小淋,吹住黎上套,有波推.
原本覺得都唔錯,但出黎賽後討論,覺得肥哥個女女正D咁

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-8-19 23:59 發表

我又係分兩個技C.
正骨鶩,好似叫亞"山",之前係太子做左十幾年,夠力位又準,唔錯
邪骨鶩,叫亞"翠",樣叫OK,C波小淋,吹住黎上套,有波推.
原本覺得都唔 ...
上幾代果個阿翠試過
呢個第一次見

引用:

我又係分兩個技C.
正骨嗰個,好似叫亞"山",之前係太子做左十幾年,夠力位又準,唔錯
邪骨嗰個,叫亞"翠",樣叫OK,C波小淋,吹住黎上套,有波推.
原本覺得都唔 ...
肥版主有骨運吖嗎

引用:

我又係分兩個技C.
原本覺得都唔 ...
原來分兩part果味野

原來淫兄同肥哥係老友黎
一齊上添

引用:

我又係分兩個技C.
原本覺得都唔 ...
原來玩四手...

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-8-19 12:26 發表

OIC.
以前一星期去一次左右
一向係場內玩 所以5知
講緊幾年前歷史故事
尼期玩得少, 咪吹下history...

發新話題