發新話題

舊地重遊(68)~麗晶遇172長腿+皮膚滑溜+波彈彈+happy滿意

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-8-18 08:56 發表

附近仲有金碧 富士果d
不過金碧硬件差d  之前去過一次咁多
富士.............朋友話硬件比金碧好d, 不過未去過
下次同你去吓囉

肥哥食好嘢
恭喜

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-8-18 14:35 發表

未試過上hotel room
只試過係sn場房
hotel room係咪唔關sn嗰邊事?

囡囡選擇多唔多?

引用:
原帖由 發記 於 2011-8-19 00:04 發表

酒店房一定唔關sn事!!!

引用:
原帖由 發記 於 2011-8-19 00:04 發表

關, 頭一兩年, they have few hotel rooms booked, and can bring SN girls up....
maybe they stopped now, as hotel room rate is so high

引用:
原帖由 joe98 於 2011-8-19 11:30 發表

關, 頭一兩年, they have few hotel rooms booked, and can bring SN girls up....
maybe they stopped now, as hotel room rate is so high
OIC.
以前一星期去一次左右
一向係場內玩 所以5知
講緊幾年前歷史故事

引用:
原帖由 gaperwong66 於 2011-8-19 00:22 發表
囡囡選擇多唔多?
今次無睇菜單..........5知有幾多人一班
但見到隔離左右d房都有人用緊
估計早班應該有接近10個掛

由於我間房 既玻璃窗對正技師房度門
見到出出入入有3-4個女女...屬正常中女...5算扒5係鴉烏同怪獸...純正地球人

不過隔離房個師兄未見得閒出報告
所以5知服務滿意與否
不過肉眼睇佢果件都係正常人...比我都食得落

發新話題