發新話題

芯癢出發(67)~聞名不如見面、讀萬卷書不如打隻機

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-8-17 23:12 發表
都重有
例如下龍灣,百惠美容,樂足,...etc 100 都OK
蛇巴兄講呢幾間  我都未去過

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-8-18 08:40 發表

蛇巴兄講呢幾間  我都未去過
下龍灣我去過,
環境係我去過尖咀區內最唔掂既一間,
尖咀區收費  90分鐘298,  冇spa房,
初期開張用晒越南妹,
勝在青春,身材好,
鮮紅色啤酒妹制服, 前面一條拉揀由頸位直落到大髀,
去過一次之後冇再去,
不過最近好似話都加左一兩個陀北,
但未有親身再去, 所以未能證實.

引用:
原帖由 發記 於 2011-8-18 08:58 發表

下龍灣我去過,
環境係我去過尖咀區內最唔掂既一間,
尖咀區收費  90分鐘298,  冇spa房,
初期開張用晒越南妹,
勝在青春,身材好,
鮮紅色啤酒妹制服, 前面一條拉揀由頸位直落到大髀,
去過一次之後冇再去,
不過 ...
鮮紅色啤酒妹制服, 前面一條拉揀由頸位直落到大髀...........咁正
亞細主理,都未去過。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-8-18 09:40 發表
鮮紅色啤酒妹制服, 前面一條拉揀由頸位直落到大髀...........咁正
亞細主理,都未去過。
係呀,
套制服幾正架,
仲係班後生越南妹穿上,
越南妹既身形, 真係有波有腰,
所以開張初期吸引到好多客人架,
不過聽聞最近度熱氣過左,
又話有d越南妹冇做, 換左d陀北,
咩原因就唔知,
但最主要我係好唔鍾意佢地既硬件,
而且同越南妹溝通,
始終唔啱咀形,
所以去過一次之後就冇再去.

我上去嗰次,
見過兩個越南妹,
正過阿細好多.

引用:
原帖由 發記 於 2011-8-18 10:03 發表

係呀,
套制服幾正架,
仲係班後生越南妹穿上,
越南妹既身形, 真係有波有腰,
所以開張初期吸引到好多客人架,
不過聽聞最近度熱氣過左,
又話有d越南妹冇做, 換左d陀北,
咩原因就唔知,
但最主要我係好唔鍾意 ...
越南檔野,係荃灣時就上過去幾次,
去左旺角就無上過。
荃灣個亞細靚過龍記嘅亞細。
身材就龍記嘅亞細靚過荃灣個亞細。

回復 53# 的帖子

友台話下龍灣其中一個老板未就係以前荃灣足福個阿細囉
真係靚女, 但據聞結婚生咗仔後就走咗樣
但我無再見過,都好懷念佢

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-8-18 23:55 發表
友台話下龍灣其中一個老板未就係以前荃灣足福個阿細囉
真係靚女, 但據聞結婚生咗仔後就走咗樣
但我無再見過,都好懷念佢
我又唔覺得阿細好靚女,
反而見到另外兩個越南妹就正過阿細.

回復 55# 的帖子

發兄
靚果個阿細係以前荃灣足福近醫院個BG阿細
吾係由沙巴去下龍灣果個哨牙阿細

發新話題