發新話題

人1世物1世乜能都試下(有相)

如果$800食兩個亞嬋我就打死吾制......不過或許有師兄覺得咁樣好低都未定。

咸兄, $800係HJ定開大呢?有几耐玩?
引用:
原帖由 咸魚佬 於 2011-8-2 19:05 發表
主頁ad見到個乜9野星星士巴house好幾個月
睇就睇過好能耐
有幸中環交貨
交能完貨變水人
行上蘭桂坊行到on99
沿途見d鬼佬鬼婆係咁yeah
吊...................yeah你老味咩
行到上頂近公廁y ...

引用:
原帖由 bubu218 於 2011-8-4 11:08 發表
八舊   對於各位師兄來說當然不多  但對我這些窮鬼來說就是非常.....非常之多!
每個人價值觀同消費能力唔同 , 平有平玩貴有貴玩 , 覺得貴仲有其他唔少選擇

引用:
原帖由 erichylee 於 2011-8-4 11:33 發表
如果$800食兩個亞嬋我就打死吾制......不過或許有師兄覺得咁樣好低都未定。
冇人講到話好抵 , 只係 c 兄自己標籤左遮 , 倒轉頭講亦冇可能每個人以 c 兄價值觀作準備遮 , 消費能力價值觀審美眼光各有不同 , 任何人自有佢地出尼玩既模式 , 如果 c 兄食過幾十蚊碟干炒牛河但有人話"或許有師兄覺得咁樣好低都未定" 唔知 c 兄認唔認同尼

引用:
原帖由 mark34 於 2011-8-4 15:32 發表

冇人講到話好抵 , 只係 c 兄自己標籤左遮 , 倒轉頭講亦冇可能每個人以 c 兄價值觀作準備遮 , 消費能力價值觀審美眼光各有不同 , 任何人自有佢地出尼玩既模式 , 如果 c 兄食過幾十蚊碟干炒牛河但有人話"或許有師兄 ...
谷Q氣lor

引用:
原帖由 mark34 於 2011-8-4 15:32 發表

冇人講到話好抵 , 只係 c 兄自己標籤左遮 , 倒轉頭講亦冇可能每個人以 c 兄價值觀作準備遮 , 消費能力價值觀審美眼光各有不同 , 任何人自有佢地出尼玩既模式 , 如果 c 兄食過幾十蚊碟干炒牛河但有人話"或許有師兄 ...
唔係人人明尼

引用:
原帖由 lokchai 於 2011-8-5 16:26 發表

唔係人人明尼
有時明都無用

荷包話事
水乾無計

發新話題