發新話題

國產寫手台d分身寫手成日老屈

國產寫手台d分身寫手成日老屈

一個有30幾個分身既國產台寫手.....paddyhk.......又名愛你一萬年......尚有其他分身不計其數
無端屈我話昨晚/前晚 小弟去左 佢個寫手場玩
被人捉到/斷正 之類..................
仲話小弟係大陸人...似呂方之類

又言之鑿鑿小弟mark左 2仔
引來我其他朋友關心問候...

係呢度亂屈人果個分身寫手當場ban左.........

不過佢居然係寫手台指名道姓甘講到似真既一樣
仲開左我名同出左一條帖黎屈我
既然佢又叫   金魚兄 西兄過黎睇下...
5回下佢仲以為真係見到我tim...無限放大
只此一次 不得不澄清一下

我並非大陸人
亦非大陸人扮香港人
亦5中意玩大陸網扮香港網

我又好耐無去你果個場
而且我亦5似呂方
當然mark 2仔果個亦5係我

做寫手玩30幾個分身, 如果講野都仲有人信...超無奈
寫手...做好自己就算......................................................
無lala借我過橋係多魚

呢段野放幾個鐘俾你地睇完會delete
心中覺得可憐
因為你地可以從不求証亂屈人

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-22 02:28 PM 發表
係呢度亂屈人果個分身寫手當場ban左.........
...
叫乜名
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-7-22 14:47 發表
叫乜名
paddyhk

國產寫手台d分身寫手不嬲都係仆街尼架啦

不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-7-22 14:59 發表
國產寫手台d分身寫手不嬲都係仆街尼架啦
人不犯我 我不犯人

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-22 14:28 發表
一個有30幾個分身既國產台寫手.....paddyhk.......又名愛你一萬年......尚有其他分身不計其數
無端屈我話昨晚/前晚 小弟去左 佢個寫手場玩
被人捉到/斷正 之類..................
仲話小弟係大陸人...似呂方之類
...
我就唔信你係大陸人扮香港人,因為你有幾個報告懶係浪漫咁寫左D好富香港式文藝字句出黎又耐唔中彈幾句英文都睇得下
We can fly so high and never gonna die

向好果方面諗,借你過橋,都有因為你有MARKET.

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-7-23 00:56 發表
向好果方面諗,借你過橋,都有因為你有MARKET.
咁都得
5係化

發新話題