18 123
發新話題

新都會30 - 巧合的第二次

新都會30 - 巧合的第二次

上星期又係下晝, 上網睇咁多師兄報告, 諗住再上去新都會試下其他好野
同哥仔講明要求要走肥, 同埋要件輕巧D的
咁啱佢話滿足要求的又唔錯只係得30號得閒, 其他都做緊野
我一心諗住來試新野, 不過既然上一次30俾我的引象真係好好, 所以返食就返食啦

入到房, 佢都認得我, 一關房門就攬到實係咁用波磨我背脊
我都唔客氣用我小巴打頂返佢個籮
就係咁都企度互磨左3-5分鐘
佢問我係唔係都係搞掂左細佬先打大佬, 又話咩唔搞掂佢先驚我頂穿張床又剩咁用言語挑逗我

入正題用左4-5個姿勢, 搞左成15分鐘以上
企度後入, 女上, 男上, 推車, 咩都試晒
最後都係轉番後入完事
今次feel到佢比上次更high, 互動影響之下我都high好多
搞完真係勁爆汗, 抖左成10分鐘先停到
佢臨出去清潔仲主動叫我抖多陣, 又話一陣執多濟
不過果日我因為之前做過運動, 所以都係想上去訓個午睡, Dup下骨鬆下就算, 所以都無玩第二次
(好難得條女自己主動話整多次, 下次無咁攰一定成全佢的要求)

師兄,佢用波磨你背脊,你用小巴打頂返佢個籮,角度體位,難度都好高噃

How much ar Ching? Thank you!

引用:
原帖由 wh123 於 2011-7-19 14:29 發表
上星期又係下晝, 上網睇咁多師兄報告, 諗住再上去新都會試下其他好野
同哥仔講明要求要走肥, 同埋要件輕巧D的
咁啱佢話滿足要求的又唔錯只係得30號得閒, 其他都做緊野
我一心諗住來試新野, 不過既然上一次3 ...

引用:
原帖由 karlun 於 2011-7-19 14:44 發表
師兄,佢用波磨你背脊,你用小巴打頂返佢個籮,角度體位,難度都好高噃
唔一定要同時進行的嘛

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-7-19 15:18 發表
How much ar Ching? Thank you!
埋單$620雙鐘

引用:
原帖由 梅比斯 於 2011-7-19 23:59 發表
師兄執兩劑係咪都係收一劑價錢?
係, 可睇我上一次report
又係30, 做一次加HJ一次剛好夠鐘, 都無加錢

引用:
原帖由 wh123 於 2011-7-20 10:40 發表

埋單$620雙鐘
620 ok la

18 123
發新話題