發新話題

唉!大陸狂掃,想留港消肺~有無上樓骨推介呢 ??

引用:
Originally posted by 同一天空下 at 2006-4-11 22:49:

葵興新潮試下..
三粒鈡送鬼鼠机.四佰落樓.
應乎合你要求.
不過全部都是中女.咪當家姐同你打机机。
舊時新亞??真係HJ 400攪掂 ??呢個世界好公平既,係HK4舊水仲想點Y

引用:
Originally posted by q9 at 2006-4-11 23:03:

你晚上6點前去會後生D質素好D,夜晚就....................自己打好過
6點前OK,6點後先唔得呀,要交人呀,有無多D資料呀~~~

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-10 21:48:
太子冰兒都唔錯架
點得先~~最好唔做全套果D,做全套果D唔掂架.唔好話HJ,做BM都唔好面色 OR 死

樓你做全套

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-12 12:26:

點得先~~最好唔做全套果D,做全套果D唔掂架.唔好話HJ,做BM都唔好面色 OR 死

樓你做全套
大舊兄...我個次真係齊做hj但佢都無咋型喎....
[img]http://img15.imgspot.com/u/06/90/06/LPGTCPCH11143891320.jpg[/img]佐助

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-12 21:41:

太子-冰兒 ??可唔可以射個電話黎呀..thx!!

引用:
Originally posted by suntripper at 2006-4-12 13:30:
絕對同意, 每個客有不同需求而BM只是站在自己利益方面:angry:,一味想賺多,唔係開大面口立即感覺得到,套用劉德華廣告:今時今日咁麊A務態度係唔得!巴打有無曭A務態度好BM介紹一下呢?:ton ...
原來c兄都有同感,所以我中意去搵唔做全套d囡囡,但始終到e家都係無個得,有d

試過正頭做完重痛.我個人覺得做完全身再出火真係好舒服,成個人輕鬆晒,反而

開大我唔係甘中意,r patpat 叻果d仲舒服,可惜呢d係香港難搵.好懷念深圳邪骨

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-12 21:41:

佐助兄~~上你俾我個網頁,見到尖咀有個叫(方飛),$260 90分鐘喎,D服務好似好

堅,(推踩油背,刮痧,拔火罐)打電話同巨傾左幾句,算幾好傾,無全套,只有HJ,又可

以手多多摸下(巨話咋,實際唔知呀),下星期上完去同你講返掂唔掂

發新話題