發新話題

上水LOK-SUN按摩, 反而吃了大波LING

引用:
原帖由 小小小肥 於 2011-6-16 23:38 發表

師兄,你既要求都相當高喎!化妝就「粉樣」,唔化妝就「恐龍」,上水足仔,我個人覺得唔太差啦!
咁又唔好咁講,果次條恐龍無再見過了,我都幾lum莎莎,遠睇有D似索瑪利,不過就多野講左D。事頭婆果種唔叫得上係化裝掛,成尺粉dat係塊面度,十足日本怪談咁,各「花」入各眼啦,我就頂唔順啦。

引用:
原帖由 blm 於 2011-6-18 18:23 發表
咁又唔好咁講,果次條恐龍無再見過了,我都幾lum莎莎,遠睇有D似索瑪利,不過就多野講左D。事頭婆果種唔叫得上係化裝掛,成尺粉dat係塊面度,十足日本怪談咁,各「花」入各眼啦,我就頂唔順啦。
莎莎都好有性格下

引用:
原帖由 冤魂不息 於 2011-6-18 18:37 發表

莎莎都好有性格下
第一眼,唔多合眼緣,慢慢睇落都幾有味。佢夜晚住係烏龜堂,11   2點上去,多數都係佢做。

今日上下晝上烏龜堂,無開,唔知同尋是掃黑掃黃有無關係。於是唔信鏡,走去舊蓮姨果度果門滿瀉雪,D師兄話無野玩,睇下係唔係真。上到去,呢間野真係好淡,無乜客,起碼我做果兩個鐘都無人上過去,無電話打過去。其實呢間野硬件在上水都算係中上以上,囡囡手骨唔錯,樣子過得去,好過上水其他大部份的了。Part 2,唔多願做,手勢亦唔掂,不過總算有。如只求dup骨吹水,囡囡又不太樣衰,都算上得過。

引用:
原帖由 blm 於 2011-6-19 17:24 發表
今日上下晝上烏龜堂,無開,唔知同尋是掃黑掃黃有無關係。於是唔信鏡,走去舊蓮姨果度果門滿瀉雪,D師兄話無野玩,睇下係唔係真。上到去,呢間野真係好淡,無乜客,起碼我做果兩個鐘都無人上過去,無電話打過去。其實 ...
可以去hsbc隔離
例粥
手骨個個都掂

請問麗足有無打機, 女質數如何?

引用:
原帖由 chingchak2008 於 2011-6-20 11:48 發表
請問麗足有無打機, 女質數如何?
你話邊間冇呢???
女就見仁見智喇

即是無答,
女質數如何?

發新話題