發新話題

「馬尼西亞」東北面「海岸」

引用:
原帖由 blm 於 2011-5-25 20:48 發表

衰唔過旺角填海區果間
Ching U have been there??? Give us some report!

回復 6# 的帖子

最R-TIPS/ 呀細: 6 文迪: 5
最謊言/ 呀細: 9 文迪: 4
最反骨/ 呀細: 9.9 文迪: 5

請你看清楚

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-5-25 23:37 發表
最R-TIPS/ 呀細: 6 文迪: 5

請你看清楚
自從無左靈格瘋
學外語好困難架
唔好怪佢la

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 14:47 發表
**小弟誠意比較報告, 版主可否加加分? Many thanks!!
...
師兄既報告咁詳盡,
絕對值得加分,
多謝師兄報告!

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 14:47 發表
以下是小弟作的簡單比較! 「呀細」VS「文迪」(10分為滿分)

樣貌/ 呀細: 8 文迪: 5
身材/ 呀細: 7 文迪: 7
年齡/ 呀細: 7 文迪: 7
骨技/ 呀細: 9 文迪: 8
推油/ 呀細: 7 文迪: 7
PART 2/ 呀細: 7 文迪: 6.5
R-TIPS/ 呀細: 6 文迪: 5
我未試過文迪,
但我覺得阿細既樣貌麻麻,
但勝在年青同揼得,
至於謊言,
阿細呢條女真係大話連篇,
而家做左下記睇場都一樣冇變.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-25 17:24 發表

好多有質女女打幾個月都會做老板既, 尤其呢行
人望高處咁
聽講阿細唔係老板娘,
係有老細搵佢睇場.

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 20:39 發表

Ching, 聽聞下X灣既硬件好唔掂! 2張Sofa對住沖涼房! 地方size仲細過海岸! 唉~ 唔知呀細仲落唔落手dup呢!
硬件絕對同沙巴, 或者同區其他場完全比唔上,
賣點只係全場越南妹.

引用:
總括而言! 「文迪」是繼「呀細」後海岸之中最按得人選, 懂得欣賞既Ching有福了; 非誠勿擾!

...
師兄有冇試過可兒?
最近搵佢揼,
骨技大進,
揼得相當唔錯.

發新話題