37 12345
發新話題

「馬尼西亞」東北面「海岸」

「馬尼西亞」東北面「海岸」

前兩天渾身倦意, 便打电話book海岸骨技出眾的「呀細」, 誰知伊人已離開海岸, 另覓灣岸! 失望得要死.

當天小弟但求Part 1好的機師, 別無他求! 海岸揸弗人介紹「文迪」給小弟, 說按得好及年青! , 就看看骨運罷!

沖過涼後, 「文迪」已準備好沙灘傘和太陽油等待小弟, 「文迪」年青但不貌美! 要靚女既Ching可要失望.

爬上沙灘床後, 「文迪」便開始施展渾身解數左按右按; 上拉下拉! 一個字! 「正」!!!

以下是小弟作的簡單比較! 「呀細」VS「文迪」(10分為滿分)

樣貌/ 呀細: 8 文迪: 5
身材/ 呀細: 7 文迪: 7
年齡/ 呀細: 7 文迪: 7
骨技/ 呀細: 9 文迪: 8
推油/ 呀細: 7 文迪: 7
PART 2/ 呀細: 7 文迪: 6.5
R-TIPS/ 呀細: 6 文迪: 5
最謊言/ 呀細: 9 文迪: 4
最反骨/ 呀細: 9.9 文迪: 5

總括而言! 「文迪」是繼「呀細」後海岸之中最按得人選, 懂得欣賞既Ching有福了; 非誠勿擾!

**小弟誠意比較報告, 版主可否加加分? Many thanks!!

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 14:47 發表
R-TIPS/ 呀細: 6 文迪: 5
最謊言/ 呀細: 9 文迪: 4

最反骨/ 呀細: 9.9 文迪: 5
想問r tips比較: 即係俾左多少呢??
如果係沙x
我之前次次俾一舊, 唔太覺有r tips情況(不過都有4個月無去, 情況可能有變)

純粹8掛:
師兄點比較到謊言反骨呢???

「呀細」成日作故仔話自己好慘! 為求Ching比多D Tips!
「呀細」做左幾個月就過鄰街開店做老板lu...
海岸R-Tips 情況不嚴重! 別擔心!

Tips 我比左公價100! 多謝Ching觀摩!

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 15:58 發表
「呀細」成日作故仔話自己好慘! 為求Ching比多D Tips!
「呀細」做左幾個月就過鄰街開店做老板lu...
海岸R-Tips 情況不嚴重! 別擔心!

Tips 我比左公價100! 多謝Ching觀摩!
好多有質女女打幾個月都會做老板既, 尤其呢行
人望高處咁

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 14:47 發表
前兩天渾身倦意, 便打电話book海岸骨技出眾的「呀細」, 誰知伊人已離開海岸, 另覓灣岸! 失望得要死.

當天小弟但求Part 1好的機師, 別無他求! 海岸揸弗人介紹「文迪」給小弟, 說按得好及年青! 好, 就 ...
你去錯國家,佢唔係沙巴,係越南X龍灣。

how much brother

引用:
原帖由 blm 於 2011-5-25 18:43 發表

你去錯國家,佢唔係沙巴,係越南X龍灣。
Ching, 聽聞下X灣既硬件好唔掂! 2張Sofa對住沖涼房! 地方size仲細過海岸! 唉~ 唔知呀細仲落唔落手dup呢!

引用:
原帖由 cchhuunn 於 2011-5-25 20:39 發表

Ching, 聽聞下X灣既硬件好唔掂! 2張Sofa對住沖涼房! 地方size仲細過海岸! 唉~ 唔知呀細仲落唔落手dup呢!
衰唔過旺角填海區果間

37 12345
發新話題