發新話題

尖沙咀薰衣草

$200....越來越公價了...

中女...我寧可正骨....

引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2011-5-17 11:09 發表
場  已經唔係靚  
女  已經唔係正

仲要收兩舊 ..  自取滅亡...

誰說尖沙咀  好多都要$200 排毒?
可能 c hing  你個樣  (其特) .. 所以條條bg 都對你開口 兩舊
小弟我  去開尖咀   80%  都開口 只需$ ...
同意講法,不過100多數無得摸!

自問真系吾會去尖咀 , 一來D女服務吾會特別好...二來又貴過其他區 。
再加上我自己吾就腳...更加吾會考慮 ~!!!!   我一直覺得...尖咀區 只是 靚少少..扮上菜 所以收甘貴...

比我寧願搵一間岩心水的 旺太深..一正+141 價錢都差吾多 ~!!!!!!

(己見)

引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2011-5-17 11:09 發表
場  已經唔係靚  
女  已經唔係正

仲要收兩舊 ..  自取滅亡...

誰說尖沙咀  好多都要$200 排毒?
可能 c hing  你個樣  (其特) .. 所以條條bg 都對你開口 兩舊
小弟我  去開尖咀   80%  都開口 只需$ ...
例如尼?
比你講到價會唔會冇咁熱情尼?
如果deal好100但係床尾排毒又得唔得尼?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-5-17 13:56 發表

同意講法,不過100多數無得摸!
尼個係現實
到時d人又會嘈住blacklist
睇過咁多人平時講講埋埋心態
大膽假設綜合結論
雙鐘超過238叫貴
100排毒唔理邊個區軟硬件如何
仲係包埋上渣下摷基本服務
25歲樓下更好

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2011-5-17 15:32 發表

尼個係現實
到時d人又會嘈住blacklist
大膽假設綜合結論
雙鐘超過238叫貴
25歲樓下更好
好多人心裡確實係咁要求
不過唔敢講出口

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2011-5-17 15:32 發表

大膽假設綜合結論
雙鐘超過238叫貴
25歲樓下更好
good idea 最好統一晌晒天水圍區

發新話題