發新話題

旺角足X, 月藍妹,失望之行

引用:
原帖由 outout 於 2011-4-24 21:10 發表
只要出到就OK喇
突然降低左要求

D BG is C6 or C9 ar Ching?

早兩日上去,一上到去條女就係咁 sell 全程雙飛,有$500同$600,佢就一味話$600刺激好多,OK 600就600啦。到尾的時候又不停 sell 我 6個波 bm,又話可以一路食奶一路打飛滋,推完一次又講一次,唉好啦,結果四個波係頭度磨黎磨去,都唔知有乜刺激,另一個在床中 HJ,3條女就係度嗌到拆天,我估成個場都以為我同三條女開大,點知除左果胸,連妹妹都.........唉。雙飛按摩+三飛 bm 7舊水。

唉,打飛機都要7舊水,跟住架車仲要比人抄埋牌,又3舊2,鳩根都赤埋,以後咪攪我,上去$300一飛,最多$400玩半途雙飛,其他老乜都唔制。

回復 40# 的帖子

其實双拳已經難敵四手嘞!
三飛都係焗死嘅啫
C-Hing, BG叫乜名

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-4-26 23:18 發表
其實双拳已經難敵四手嘞!
三飛都係焗死嘅啫
C-Hing, BG叫乜名
主力果個,講過幾次比我聽,我記唔起,不過佢話自已係全場最靚,高高瘦瘦,身裁唔錯,初時講比我聽係覆名,唔記得係 XX,之後又話叫X女,仲叫我以後上去一定要搵佢。按摩雙飛叫盈盈,細細粒,樣子過得去,不過就少出聲D,是我下次翻食的目標,最後入黎係 Jenny。 HJ時,盈盈在床中落手,高妹同 Jenny就在頭邊磨,高妹唔停口叫我食 Jenny奶,唔知點解佢又唔叫我食佢果個喎。

如果想靜靜地按摩就唔好試雙飛,聽住兩條女講火星話都幾煩。

回復 42# 的帖子

C-Hing
  謝謝!梗係食人地果個好D啦 !吾駛痛嘛

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-4-27 13:58 發表
C-Hing
  謝謝!梗係食人地果個好D啦 !吾駛痛嘛
我好斯文的,唔會痛

發新話題