39 12345
發新話題

彩紅 失望之旅

彩紅 失望之旅

年過 40有多...C 奶到入型入格既BG

除左彈或當正骨dup, 別無選擇

即係重老過老板娘Ada啦 ,善哉

深表同情。多謝提供。

引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2011-4-18 12:23 發表
見之前  有 C  HING  出報告   又話人妻  又有PHOTO  ,,.  於是 贍粗粗  放工 走上去試下

位置  尖咀  金巴利道   門口有幾個  小心去錯 ..  

一上到去  禁鍾先 ,..   相信係  BOSS  物體出來開門 ....   四 ...
類似既報告c兄好似出過

回復 1# 的帖子

22~3歲100蚊小費上下綠咁就差唔多係咪尼

引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2011-4-18 16:30 發表
pk  c hing ..  我幾時  出過  呢間野  報告  ?

呢間野  都係我第一次去 .   我習慣左   有好野  會收埋自己食 .. 唔出報告

衰野  就會   拿拿聲講出來    等其他 C HING  唔會 重蹈復切  學我一樣   咁平幸  ...
尼樣野我信
連最正道果位c兄已經唔敢出報告
節錄少少c兄過往對其地發帖c兄既評語
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-12-28 14:33 發表
既然  345  咁貴   點解C HING  仲要去馬     明知唔值呢個 PRICE ??

難道  好好享受一次正骨   唔可以嗎 ??

佢地就睇死  我地男人  忍唔注  一定要出火   

所以開天殺價 ..  !!!

有時   忍一時之後 !! ...
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-12-14 15:14 發表

沙巴遇上女海盜  小弟  去過沙巴  四次 ..  月去月失望 .. 女女 質數  一蟹不如一蟹 ..

睇完c兄報告   相信  本人 短時期  唔會再去  !!!
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-12-16 12:54 發表
$200  tips  ?    對我來說 ..  NOWAY ..

囡囡開價 $200    我只會好好享受  正骨 ..   連果$100  都慳番!!!
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-10-9 12:56 發表
開價幾多都好  $500  $1000   都好

最重要係  我地呢班消費者    肯唔肯比先得

本人覺得  如果無互動的話  $100   都覺貴!!!
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-9-8 11:45 發表
佐敦區服務   係咁上下   ..   +200 排毒 ..  簡直係  笑話
C 兄 ..  下次唔想再係咁 ..  
行遠小小   過 尖咀啦   
果邊  競爭大   服務 自然會好
就算貴 幾十蚊    我可以保証   絕對值得

我本人 佐敦區工 ...
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-8-11 14:35 發表
連樓梯舖左新地板都知 ..  c ching   你一定同個  老闆娘好熟  

生意難做 .. c hing   得閒出多兩個  報告   希望可以  吹谷下呢兩間野 d 生意啦 !!!
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-8-11 10:41 發表
$498+100   120 MINS  SPA ....  貴得很 !!!
我就一定唔會試
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-10-20 17:29 發表
人人都讚    咁樣搞法    呢個心雷   遲早  $500   排污

我好希望  各位C 兄       渣緊中指   $100  

唔好 有D人寫 $200     就要比  

人地有錢  唔代表   個個人一樣

本人  永遠 一句  $100 ..   BG 唔 ...
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-10-21 16:39 發表
原來好多台  都有呢間野既 報告  .. 仲要個個一樣

睇落  最近生意好似唔多好

如果排污費   改番$100

相信  我都會去試下  !!!
引用:
原帖由 CALVIN玩家 於 2010-10-25 14:26 發表
如果  係好場   女得   價錢合理

就不需  隔兩日  就出一個廣告  仲要個個台都出  !!!

(( 我預左  又比牌主  del  ...  ))

39 12345
發新話題