發新話題

凝記有個聲寶牌

床尾機真係無乜試過
床上機真就試得多

引用:
原帖由 Yip佬 於 2011-4-5 19:57 發表

睇番前文我估係心蕾
冇錯係

引用:
原帖由 發記 於 2011-4-6 01:30 發表

最近我都搵過佢兩次,
兩次俾公價佢都冇r我喎.
引用:
原帖由 發記 於 2011-4-8 18:05 發表

你真係信?
有冇r嗰位師兄200我就唔知,
不過我就唔係好相信係床尾,
網上人言可畏,
不過都係嗰句,
既然驚既就無謂去試.

係事實信唔信已經唔係咁介意, 自問唔係身經百戰, 佢知我係第一次上去, 話公司尼排睇得比較緊, 尖沙咀區公價200, 一般客人冇要求唔敢博尤其是生客, 講到好似免為其難幫我搞 坐床邊攝高我隻腳朗住佢大脾尼chok, 唔知算唔算床尾! 總之對手冇咁長條腰冇咁好力做sit-up可以摸到佢個波邊la

引用:
原帖由 lokchai 於 2011-4-9 07:23 發表

係事實信唔信已經唔係咁介意, 自問唔係身經百戰, 佢知我係第一次上去, 話公司尼排睇得比較緊, 尖沙咀區公價200, 一般客人冇要求唔敢博尤其是生客, 講到好似免為其難幫我搞 坐床邊攝高我隻腳朗住佢大 ...
向難度挑戰

引用:
原帖由 lokchai 於 2011-4-9 07:23 發表

係事實信唔信已經唔係咁介意, 自問唔係身經百戰, 佢知我係第一次上去, 話公司尼排睇得比較緊, 尖沙咀區公價200, 一般客人冇要求唔敢博尤其是生客, 講到好似免為其難幫我搞 坐床邊攝高我隻腳朗住佢大 ...
咁真係床尾wor

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-3-26 10:35 發表
有個聲寶牌即係乜?Sharp囉!上過凝記多次都試唔到。
有師兄話成個戰鬥格,真係無講錯,短裙背心,你話Sharp唔Sharp。
早幾日終於試到,骨技OK,推油落力舒服,但佢用咗好多時間做Part 1,
Part 2就好似好趕 ...
你好彩, 我果次俾一舊, 佢塊面黑到..............

引用:
原帖由 globobo 於 2011-4-22 00:33 發表

你好彩, 我果次俾一舊, 佢塊面黑到..............
仲以為凝記老板娘改革
原來50笑100

發新話題