發新話題

有緣千里能相會~~~~~講紅1姐

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-3-8 19:05 發表
    早兩日貢上去 ,今次目標係講紅,未去過唔知近邊,咁就打的由皇崗出發27蚊到門口,行幾級樓梯先有電睇上,到左就直入locker,
locker亞叔招呼唔錯,笑容比到足 ,又識得同你吹吓水咁.,水力冇問題, ...
great report very useful

(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

你下次可否加番d有意思的中文字

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-3-9 00:59 發表

我都要1姐 唔該好淫兄
你都有興趣

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-3-9 02:12 發表
佢Kho時代返長夜,無緣一試,家吓長早要搵日抽空試吓先
你上次都有去,點解唔搵1姐,唔通你冇睇電腦相,所以唔知佢過左黎

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-3-9 22:18 發表

你上次都有去,點解唔搵1姐,唔通你冇睇電腦相,所以唔知佢過左黎
我話睇相,點知部長話大部份女女未影,叫我上房睇

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-3-8 19:05 發表
    早兩日貢上去 ,今次目標係講紅,未去過唔知近邊,咁就打的由皇崗出發27蚊到門口,行幾級樓梯先有電睇上,到左就直入locker,
locker亞叔招呼唔錯,笑容比到足 ,又識得同你吹吓水咁.,水力冇問題, ...

未夠格睇,入來推一推

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-3-10 00:52 發表

我話睇相,點知部長話大部份女女未影,叫我上房睇
通常D部長都係咁講,想你盡快入房咁

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-3-10 22:58 發表

通常D部長都係咁講,想你盡快入房咁
最唔好尼樣野

發新話題