34 12345
發新話題

盡嘆越南BG

盡嘆越南BG

上次年尾上旺角足X,新填地街山東街交界嗰間足仔
(招牌很小 ,有C-Hing話好難揾,記住地產鋪入,唐二樓,祝福你 )
因為越南BG回鄉度歲,比大波北嫂截餬,心有不甘
雖然在TST找到阿細慰勞一番 ,條氣後順番小小
決定再上一次 !情意結嘛
膽粗粗上去 ,一定要越南BG
開門又見到著住制服的BG ,即係sexy黑色吊帶哩屎迷你裙
中國人樣,二十七八到啦,樣都幾OK ,薄施脂粉 ,細細粒,瘦無乜波路,
操很正嘅廣東話,叫蓉蓉
,又領嘢 ,腍住換啦,但覺得幾合眼緣 ,態度又好又semen
算啦 !咗至算
入房後話要沖良,經過大廳先,竟然有個中女(都幾靚)BB BB重喊緊
上次來過,都知到硬件一般嘞 ,今次又試吾到越南BG
真係喊三聲 ,好似個B !頂!
沖良出來入房,竟然聽到蓉蓉用火星話同條中女阿媽講嘢 ,吾知講乜
問吓蓉蓉係米越南黎,佢話係,嘩 !乜D廣東話甘能正
Part 1都幾掂 ,夠力位準Part 1去到一半,佢話試吓 越南双飛烏鴉”(因為着咗sexy黑色吊帶哩屎迷你裙)
好吾好,我問佢點計

佢話加一佰即係共四佰落樓 ,甘能平嘅 !又好,指明要越南BG謘I
一陣間,來咗件大波高妹叫Amy,越南樣,濃30+,廣東話都幾正 ,都好dup ,一齊推油 ,一左一右 ,一上一下 ,幾能舒服 ,到Part 2, 兩個都很落力 ,演技十足 ,依依啊啊 ,又 ,又話我好勁 ,又話我忍得 ,頂吾順 ,迅速轉身,兩姝自動解甲 ,上下任摷 ,主動送波餅加提子 ,雖然係黑提 ,都幾好味
完事後睇鐘,係足90分鐘嘅!奉上越南茶一杯,幾能好味
有機會可以一試,值回票價,性價比真勁 ,唯一吾好係兩個越南BGp斷用火星話傾計啫 !吾知up

弓起ching試到北漏楝啦,仲要兩個一齊黎

回復 3# 的帖子

C-Hing真係可以試吓,一個字『抵』

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-3-3 15:07 發表
上次年尾上旺角足X,新填地街山東街交界嗰間足仔
(招牌很小 ,有C-Hing話好難揾,記住地產鋪入,唐二樓,祝福你 )
因為越南BG回鄉度歲,比大波北嫂截餬,心有不甘
雖然在TST找到阿 ...
真係抵玩喎,
睇到師兄話兩個BG不斷講火星話,唔知UP乜...
笑左!

引用:
原帖由 發記 於 2011-3-3 11:25 PM 發表
睇到師兄話兩個BG不斷講火星話,唔知UP乜...
笑左!
點解唔請教下火星尼既師亨呢
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-3 23:29 發表
點解唔請教下火星尼既師亨呢
即係邊個尼

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-3-3 11:47 PM 發表

即係邊個尼
可能拎左火車飛走左啦
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 梅比斯 於 2011-3-3 19:33 發表
師兄雙飛四佰元?有無咁平?仲足鍾喎?!
呢個價唔係你諗個種...

34 12345
發新話題