發新話題

再到凝樂澗

引用:
原帖由 梅比斯 於 2011-3-5 11:04 AM 發表
師兄門,論壇唔講囡係講乜??唔通只是比較硬件?之前我答個位師兄講過。如果個個係阿嬸,你會幫親嗎??唔好講話你個去幫親,
如果個個係著短裙阿嬸,可摷可聞你會幫親嗎
不喜勿回,不喜勿小

I agree snakespa comment

me tried there 2 time 發現地毯有 strange smell ,老板娘 要+100%注意清潔問題

引用:
原帖由 bdjjoli 於 2011-3-7 13:43 發表
I agree snakespa comment

me tried there 2 time 發現地毯有 strange smell ,老板娘 要+100%注意清潔問題
間塲換過d地毯都幾好喇

引用:
原帖由 發記 於 2011-3-5 00:54 發表

我都係俾100佢都冇面黑,
而且老闆娘次次都有找返兩蚊俾我,
唔知點解樓上位師兄咁唔好彩?
我都唔知點解,可能因為0個陣客多,有三四個人等緊所以唔得閒找吧,反正都不是什麼大不了的事

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-7 12:06 發表
如果個個係著短裙阿嬸,可摷可聞你會幫親嗎
即刻塞個頭入去

引用:
原帖由 rickyli 於 2011-3-11 22:21 發表

我都唔知點解,可能因為0個陣客多,有三四個人等緊所以唔得閒找吧,反正都不是什麼大不了的事
2蚊雞無物所謂喇,婷婷真係從善如流,依加婷婷出到電梯位仲走番轉頭擺2蚊比我,哈哈,我都吾要喇!
昨天洗左地毡,
同在深圳買左新毛巾

引用:
原帖由 3261 於 2011-3-14 06:22 發表

2蚊雞無物所謂喇,婷婷真係從善如流,依加婷婷出到電梯位仲走番轉頭擺2蚊比我,哈哈,我都吾要喇!
昨天洗左地毡,
同在深圳買左新毛巾
  GOOD !!

before only one very big towel for one trip which size is for the cover the bed  one
I think at least one (M)for cover the guset and other one (M or S)for shower be perfect.

any one tried the new BGs, pls share more.

引用:
原帖由 bdjjoli 於 2011-3-14 11:37 發表
any one tried the new BGs, pls share more....
<主場> 題內已有報告  

發新話題