27 1234
發新話題

彩虹失望之行

彩虹失望之行

第一次去香港骨場!做左功課!揀左彩虹

技c 四十歲中女,肥,唔靚,不過皮膚滑
part one 夠朋力,不過時時用手爭按,唔舒服

Part two rpp ok 打飛機技巧中上!可玩波。

去開大陸玩!$398 玩甘既中女,覺得好貴!重有唔係好似其他報告所講甘d女好正

引用:
原帖由 globobo 於 2011-2-12 02:25 發表

去開大陸玩!$398 玩甘既中女,覺得 ...
師亨骨齡吾短, 點解吾彈走佢...或者叫個另一個
反正沖涼前可以睇左女先, 吾岩即走

引用:
原帖由 globobo 於 2011-2-12 02:25 發表

去開大陸玩!$398 玩甘既中女,覺得 ...
建議師兄下次再做功課時要留心小小,
起碼要有個bg名俾你去搵,
香港又好, 大陸又好,
任何一間場都唔會係全場佳品,
就咁摸上去任老闆娘安排,
會有一定風險.

引用:

去開大陸玩!$398 玩甘既中女,覺得好貴!重有唔係好似其他報告所講甘d女好正
既然個技c四十歲中女肥唔靚點解唔彈?無謂勉強自己嗎 最唔舒服係用手爭按 女正唔正各花入各眼好難一概而論,玩開大陸審美眼光以大陸做標準本地唔岩c兄玩,建議都係晌番大陸玩較為適合,係尼個女叫咩名呀?如果有機會上去唔駛賴野 咁深印象唔會唔記得掛

回復 1# 的帖子

見過有一個年紀比較而且扒
不過唔係肥
其餘coco同toby幾掂
再有其他就唔清楚la

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-2-12 06:01 發表

既然個技c四十歲中女肥唔靚點解唔彈?無謂勉強自己嗎 最唔舒服係用手爭按 女正唔正各花入各眼好難一概而論,玩開大陸審美眼光以大陸做標準本地唔岩c兄玩,建議都係晌番大陸玩較為適合,係尼個女 ...
其實呢個場唔係好多女,
質素都幾參差,
有時基於老闆娘既熱情挽留,
或者唔想真係強行離開,
都會勉為其難留低,
所以我都幾明白樓主點解遇到心水唔啱既都冇走人.

如果hk場同sz場d女女質數差不多,咁就唔駛咁多ching上去玩啦。

27 1234
發新話題