發新話題

只值人民弊168的服務....港濤

只值人民弊168的服務....港濤

回想五年前上述地址為一間極受港人熟識的凉茶舖,但凡在國貿附近打飛機的師兄一定知道益康堂是什麼!濶別多年今日重遊舊地,原本看工衣款式,應是港字派一員,服務絕無懷疑!奈何又嘆骨運差爾!點鐘點着^*.......所謂乳奶推油果凍一式,一嘅欠奉!而且取油用了十分鐘,洗手又用了十分鐘。如此一來少弟今年最後一役就這樣過了。.....本來也不想出聲,就算好一餐唔好又一餐,但一想到大家出來賺錢別說技師就是一眾師兄也很辛苦吧。總不能偷著懶吃飯!....我只對事不對人,如有師兄沉佢船,覺得唔啱聽就當我無講過。

有冇問囡囡點解欠奉

師亨想要d咩呢?
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-1-24 16:04 發表
師亨想要d咩呢?
兩舊水,我無求要佢同我做,亦無要求同我吹。我無打佢井更無親佢咀。我只要佢公司承諾人客的服務。果凍拿進房,但無用過...可能肚餓吃掉吧!乳奶也無用過!說真的我都唔鐘意呢D嘢塗上身。我不滿的是最基本的都無提供,當然如果人客都說不需這些技師都可以省回!唔知師兄你明我意思未?

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-1-24 16:40 發表
港圖服務應該唔錯的,
師兄可能遇箸稍差既,不妨比多次機會,建議試下!(
我去開港濠,我十分滿意的,惗住同制服應該ok,而且廣信比較就腳,就去試試。點知!!!

引用:
原帖由 天下 於 2011-1-24 16:44 發表

我去開港濠,我十分滿意的,惗住同制服應該ok,而且廣信比較就腳,就去試試。點知!!!
港濠口碑比港濤平均好d.
囡囡無論質素及服務都比港濤優勝.
只係硬件稍差啫.

引用:
原帖由 天下 於 2011-1-24 16:41 發表

兩舊水,我無求要佢同我做,亦無要求同我吹。我無打佢井更無親佢咀。我只要佢公司承諾人客的服務。果凍拿進房,但無用過...可能肚餓吃掉吧!乳奶也無用過!說真的我都唔鐘意呢D嘢塗上身。我不滿的是最基本 ...
點到個最懶blacklist佢la

師兄一番誠意....讚...

發新話題