發新話題

帶埋老虎鬆骨

帶埋老虎鬆骨

假期唔多番大陸人多 , 求其本地行街睇下野食飯普普通通算數 , 講到 dup 骨本地男女賓既唔多 , 有既通常係桑拿大場 , 硬件唔駛擔心不過落樓唔平 , 荔枝角道開倉買完波鞋帶埋老虎去 dup 骨 , 醒起上次去既身康寶 , 帶埋佢去對我將來有好處 , 等佢對足店唔好存有偏見 , 好多野都方便 d   老虎去完仲讚有骨 dup 又有美容心情大悅 , 雖然開心但係自己個銀包傷 d

引用:
原帖由 mark34 於 2011-1-1 23:38 發表
假期唔多番大陸人多 , 求其本地行街睇下野食飯普普通通算數 , 講到 dup 骨本地男女賓既唔多 , 有既通常係桑拿大場 , 硬件唔駛擔心不過落樓唔平 , 荔枝角道開倉買完波鞋帶埋老虎去 dup 骨 , 醒起上次去既身康寶 , 帶埋佢去對我將來有好處 , 等佢對足店唔好存有偏見 , 好多野都方便 d   老虎去完仲讚有骨 dup 又有美容心情大悅 , 雖然開心但係自己個銀包傷 d
哩樣野攪掂左,洗多小小都值得啦

好橋噃,板主即係板主!

師兄正骨有乜好玩啊?

引用:
原帖由 好色骨王 於 2011-1-2 00:27 發表
師兄正骨有乜好玩啊?
正骨有乜唔妥呢 ? 每樣野總有佢既市場 , 如師亨所言全世界所有正骨場所咪要等執

引用:
原帖由 骨總 於 2011-1-2 00:34 發表

正骨有乜唔妥呢 ? 每樣野總有佢既市場 , 如師亨所言全世界所有正骨場所咪要等執  
時正時邪, 樣樣玩下麻

引用:
原帖由 骨總 於 2011-1-2 00:34 發表

邪骨友骨精係有分別0既.

引用:
原帖由 大聲公 於 2011-1-2 01:27 發表
邪骨友同骨精係有分別0既.
地球以外既星體生物未必識分wor

發新話題