發新話題

好玩迎軍

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-1-15 07:40 發表
顏射係我平生至愛
我都想試吓,未有女女肯比我射

引用:
原帖由 chris838 於 2011-1-15 16:45 發表
尼件工衣應該都系和服~玩中路真系無得頂!
件衫一拉就開晒,好方便
但條裙就連埋內胆,好唔方便

引用:
原帖由 33 於 2011-1-2 23:51 發表

平過10元用來比更衣

不過, 個場d 裝修 , 完全是 禾稈冚珍珠
好掂
唔係嗎 , 前兩日卒之搵到, 個場咁殘舊, 同日濤, 金雅軒同 class, 只係水力夠晒, 企企理理而已, 點可能係"好掂 "  

引用:
原帖由 mongping 於 2011-1-15 23:10 發表

唔係嗎uch:" /> , 前兩日卒之搵到, 個場咁殘舊, 同日濤, 金雅軒同 class, 只係水力夠晒, 企企理理而已, 點可能係"好掂 "     
呀, 個沖涼房正個日濤好多喎  (金雅軒沒到過, 不清楚),
出到大廳, 日濤點有得比 , 入到房又好乾淨

可能我感覺此店乾淨企理, 裝修又好, 比到我好掂的感覺吧

日濤完全沒得比

引用:
原帖由 33 於 2011-1-15 23:36 發表

呀, 個沖涼房正個日濤好多喎  (金雅軒沒到過, 不清楚),
出到大廳, 日濤點有得比 , 入到房又好乾淨

可能我感覺此店乾淨企理, 裝修又好, 比到我好掂的感覺吧

日濤完全沒得比
早兩日上去, 污燈黑火, 姿客, 帶位, locker 仔, 上網睇相都係同一個細路一腳踼, 員工全部穿著自己衫, 連按腳個亞姐都係, 成場得七個囡返工, 心諗睇怕呢個場都係落雨收柴格, 唔擺得幾耐啦

引用:
原帖由 mongping 於 2011-1-16 00:39 發表

早兩日上去, 污燈黑火, 姿客, 帶位, locker 仔, 上網睇相都係同一個細路一腳踼, 員工全部穿著自己衫, 連按腳個亞姐都係, 成場得七個囡返工, 心諗睇怕呢個場都係落雨收柴格, 唔擺得幾耐啦
有無報告同滿吾滿意呢

引用:
原帖由 mongping 於 2011-1-16 00:39 發表

呀, 不是呀, 我是31個晚上去, 不是恐怖到這樣呀
只是半個月左右姐

回復 101# 的帖子

岩岩又去完唔係咁wor

發新話題