發新話題

暗槓多到癲索左宵完夜+世外桃源探險

暗槓多到癲索左宵完夜+世外桃源探險

今晚旺到9彩
9唔9整鋪暗槓+自摸
個能個趴晌枱喊
放晒水打出已經唔食
係都要送上門自摸冇能計
爆場
好能有骨氣唔駛我請宵夜.........................................好自己食能晒
夜媽媽1條冷茶記能就
凍檸茶小甜+洋葱雞扒飯..........................................好得
埋數39蚊ok la
眼攰腰攰腳攰賓州都攰望下對面有料到
凍到腳震震9又縮上左去至算
嘩室內暖粒粒
問好價單水療咪搞入房沖涼等女
格仔迷你裙+青春迫人
瘦瘦地+白白淨+腳長長25~6到la
廣東話算係咁只係小小唔正
講得下笑+幾好傾吹得下
手勢唔錯wor
天氣凍掌心暖推起油上尼特別舒服
尤其係推同r袋邊
嘩爽能到丫....................................................扯到行晒
入直路傾下計先la
上下綠不過下身只可以表面少少
咁都算係咁la
全程90分鍾算滿意
240+100落樓

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-17 08:57 發表
咸兄,囡囡叫乜名?
唔敢肯定係咪叫賴賴定麗麗
因為佢d廣東話唔係太正
不過好識冧人又夠嗲.....................................衰鬼
記得係四川人
見得佢1個着裙
另外有個廿到尾人妻有波路幾靚下

引用:
原帖由 好色骨王 於 2010-12-17 08:16 發表
師兄你都冇囡囡幅相睇下?
你估老能奉嫁
咁鍾意咪自己上去捉住條女兜口兜面影能飽佢lor

引用:
原帖由 好色骨王 於 2010-12-17 21:29 發表
師兄你連最重要都唔介紹俾骨友,咁出什麼廣告.論壇俾大家知?
岩岩起身諗住開檔
手痕上尼苗下
丫...................咁都比我見你條7頭火星怪也文也武
廣告廣你老味呀7頭
論壇奸我能事呀
玩過咁能多場全部要幫佢地賣廣告咪好能唔得閑
好能friend呀
你拆開幾多呀出1間場鱔稿
夠唔夠養我呀
平時唔係打火星文就話過100貴
你條能樣開post話去乜叉婷彈賓州又肯???
冇西摸大大聲話唔駛預你
轉頭去尼間乜叉婷9舊水冇西摸淨渣波話好能爽!
爽你個爛春袋呀前言不對後語
過5舊又話貴又話blacklist
9舊水唔見你講???
仲大能聲話下次可能再試
去能完會唔9肯定晌邊話應該晌乜乜乜果度掛
叫人睇友台
乜能野友台呀你開嫁
睇你個能樣唔係大陸燦就實係台寫狗
叫版主check下你條7頭ip

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-12-18 08:32 發表
覺得你人格有問題
多謝支持

引用:
原帖由 mark34 於 2010-12-18 11:15 發表

版主係 check 唔到 ip , 咸兄咁耐貢獻有目共睹 , 係唔係牛鬼蛇神一眼便知曉 , 唔駛勞氣 清者自清之餘更有大眾為你眾清 , 無謂跟其他人一般見識 揾唔到理由唔信你 我支持你 ...
多謝版主支持

引用:
原帖由 mark34 於 2010-12-18 11:19 發表

想幫你証實你既論點 , 奈何揾唔到任何理據可以入到咸兄位賣廣告 , 係尼 c 兄你有冇呀
唔係掛c兄咁大頂高帽呀

引用:
原帖由 blackjackal 於 2010-12-18 02:52 發表

呢度係街街, 唔係其他鱔台, 咸兄0既精彩報告你都話你廣告, 你真係第一次黎..........
多謝版主支持

發新話題