發新話題

暗槓多到癲索左宵完夜+世外桃源探險

引用:
原帖由 好色骨王 於 2010-12-17 21:29 發表
師兄你連最重要都唔介紹俾骨友,咁出什麼廣告.論壇俾大家知?
呢度係街街, 唔係其他鱔台, 咸兄0既精彩報告你都話你廣告, 你真係第一次黎..........

引用:
原帖由 好色骨王 於 2010-12-17 21:29 發表
咸兄係唔少c兄心目中既實際玩家偶像
唔少fans嫁
你咁講係侮辱緊你自己人格

引用:
有口話人冇口話自己 咁你果d甲骨文報告又如何尼

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-17 22:26 發表

其實你知5知自己up咩架
講佢仲衰過垃圾

引用:
岩岩起身諗住開檔
手痕上尼苗下
丫...................咁都比我見你條7頭火星怪也文也武
廣告廣你老味呀7頭
論壇奸我能事呀
玩過咁能多場全部要幫佢地賣廣告咪好能唔得閑
好能friend呀
你拆開幾多呀出1間場鱔稿
夠唔夠養我呀
平時唔係打火星文就話過100貴
你條能樣開post話去乜叉婷彈賓州又肯???
冇西摸大大聲話唔駛預你
轉頭去尼間乜叉婷9舊水冇西摸淨渣波話好能爽!
爽你個爛春袋呀前言不對後語
過5舊又話貴又話blacklist
9舊水唔見你講???
仲大能聲話下次可能再試
去能完會唔9肯定晌邊話應該晌乜乜乜果度掛
叫人睇友台
乜能野友台呀你開嫁
睇你個能樣唔係大陸燦就實係台寫狗
叫版主check下你條7頭ip

引用:
覺得你人格有問題

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-12-18 07:02 發表

岩岩起身諗住開檔
手痕上尼苗下
丫...................咁都比我見你條7頭火星怪也文也武
廣告廣你老味呀7頭
論壇奸我能事呀
玩過咁能多場全部要幫佢地賣廣告咪好能唔得閑
好能friend呀
你 ...
版主係 check 唔到 ip , 咸兄咁耐貢獻有目共睹 , 係唔係牛鬼蛇神一眼便知曉 , 唔駛勞氣 清者自清之餘更有大眾為你眾清 , 無謂跟其他人一般見識 揾唔到理由唔信你 我支持你

引用:
想幫你証實你既論點 , 奈何揾唔到任何理據可以入到咸兄位賣廣告 , 係尼 c 兄你有冇呀

發新話題