發新話題

婷X

引用:
原帖由 outout 於 2010-12-28 21:49 發表
點解次次都係臨走時先見索女嘅?? 唔通特登見你走先出嚟引你??
係引你

回復 32# 的帖子

大兄, 什麼叫 "吾明有d齋睇既ching點解往往係最多要求...", 全港足浴就唻多過7仔, 莫非要話俾大兄知邊間去過咩, 如果唔睇九知邊間好唔好呀, 人人都是打份工, 唔通唔洗錢, 日入十萬八萬? 問題係d足仔自己都係想搵食, 唔搵寫手都自己post啦, 重點係最好寫好d, 咪多d人去囉, 否尖咀個間model埸, 邊有咁能多魚俾人放血呀(包括我), 大兄!!

引用:
原帖由 分享是美 於 2010-12-29 13:57 發表
大兄, 什麼叫 "吾明有d齋睇既ching點解往往係最多要求...", 全港足浴就唻多過7仔, 莫非要話俾大兄知邊間去過咩, 如果唔睇九知邊間好唔好呀, 人人都是打份工, 唔通唔洗錢, 日入十萬八萬? 問題係d足仔自己都係想搵食,  ...
我既意思好簡單
1.好多齋睇既大兄永世吾出report...只攞有用資料, 毫無貢獻...
2.好多齋睇既大兄永世吾出report...然後成日話其他人出廣告
3.好多齋睇既大兄永世吾出report...然後提出諸多要求, 點解無相, 點解吾寫好d, 點點點...

我以前係第1類, 依家改左

吾知牙 師亨屬第幾類

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-29 14:58 發表

我既意思好簡單
1.好多齋睇既大兄永世吾出report...只攞有用資料, 毫無貢獻...
2.好多齋睇既大兄永世吾出report...然後成日話其他人出廣告
3.好多齋睇既大兄永世吾出report...然後提出諸多要 ...
而家越尼越多人鍾意你tim la 我就係其中一個

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-29 14:58 發表

我既意思好簡單
3.好多齋睇既大兄永世吾出report...然後提出諸多要 ...
月巴gor呢輪好燥下wor, 好耐冇去出火呀

係味有d人掛住我?

引用:
原帖由 好色骨王 於 2010-12-29 22:43 發表
係味有d人掛住我?
尼輪試左咩場牙

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-12-29 21:29 發表
月巴gor呢輪好燥下wor, 好耐冇去出火呀
天氣乾燥姐...
費事妙問妙答, 不如直接答

發新話題