發新話題

曼X姿分享

26天鎖 post 冇乜可能 wor

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-9 16:04 發表
都吾知點解個题目曼X姿被板主鎖咗 ,我只是分享咗話有兩個C9啫 ,叫兄弟Book咗先至上,
廢事硬哽 ,又無話C9叫乜,都吾系唱衰個場吾得呀 !重嚴過貓台,在 ...
師兄其實應該問清楚原因先,
減少大家不必要誤會,
其實我都o係發問區問過類似問題,
個人認為30天自動鎖題真係好似快左d,
因為有時d場可能隔左兩三個月先再去,
想回應返之前主題既內容都唔得.

回復 10# 的帖子(因為有時d場可能隔左兩三個月先再去)

如果幾個月再去
不如開個新報告咪仲好

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2010-12-10 08:08 發表
如果幾個月再去
不如開個新報告咪仲好
有同感
成日reply d舊報告
又會比司華力ching笑

絕對同意,我驚無言論自由至真,如果有得罪版主:中女情人, mark34, 杏仁糊, 夜鬼, 好淫一個, 冤魂不息等,請多多包涵!

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-10 23:49 發表
絕對同意,我驚無言論自由至真,如果有得罪版主:中女情人, mark34, 杏仁糊, 夜鬼, 好淫一個, 冤魂不息等,請多多包涵!
相信d 大大無甘小氣...
最好ching出多幾個5同場報告補償下la...

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-10 23:49 發表
梗係唔會la,每個場報告有彈亦有讚,咁你而家清楚唔關我地班版主事la誤會遮 以前久唔久有d無聊友洗版,所以admin咪set左30日鎖post費事比人推陳年舊帖lor,都好既如果隔太耐不如開新post保持d料update

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-12-11 00:07 發表

相信d 大大無甘小氣...
最好ching出多幾個5同場報告補償下la...  
請dup一次骨有誠意d wor

發新話題