24 123
發新話題

曼X姿分享

曼X姿分享

都吾知點解個题目曼X姿被板主鎖咗 ,我只是分享咗話有兩個C9啫 ,叫兄弟Book咗先至上,
廢事硬哽 ,又無話C9叫乜,都吾系唱衰個場吾得呀重嚴過貓台,在那邊報憂最多比人插 ,e家直
情吾淮討論 。好嘞,我試過NiKi,介紹個比大家,Dup得幾好,吾好再bend我個Post嘞!

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-9 16:04 發表

都吾知點解個题目曼X姿被板主鎖咗 ,我只是分享咗話有兩個C9啫 ,叫兄弟Book咗先至上,
廢事硬哽 ,又無話C9叫乜,都吾系唱衰個場吾得呀重嚴過貓台,在那邊報憂最多比人插 ,e家直
情吾淮討論 。好嘞,我試過NiKi,介紹個比大家,Dup得幾好,吾好再bend我個Post嘞!

版主無端端鎖托咩
不如直接d delete 條thread好過la
夜遊區所有主題超過30日系統會自動lock post
目的係唔想d人將n年前既post無無聊聊推上頂!!
如果你喜歡玩尼類無聊動作請移玉步番過貓台
果邊有晒你要求2007年既post仲有唔少晌forum浮上浮落
晌你未清楚之前唔好莫須有亂吠亂鬧人
咁唔講道理既會員真係仲衰過貓台!!!
個幾月前自己開既post而+先尼回仲好意思鬧人

回復 2# 的帖子

版主吾好勞氣,我吾系赞成貓台Posts不斷延續,好似Windsor甘,差不多有五年,都冇意思。
其實個Post未夠30日就被鎖 (26日),點解有D post 可以長過30日?

可能係一場誤會姐

回復 3# 的帖子

有冇被鎖睇post個頂咪知lor
實有顯示嫁
就算係26日過多幾日個post咪又係自動鎖
討論遮開個新post不斷更新info咪仲好
可能c兄睇錯遮

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-9 16:52 發表
版主吾好勞氣,我吾系赞成貓台Posts不斷延續,好似Windsor甘,差不多有五年,都冇意思。
其實個Post未夠30日就被鎖 (26日),點解有D post 可以長過30日?
全部版主無la la食死貓, 鬧完人叫人唔好勞氣 唔勞氣就假la

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-9 16:04 發表
廢事硬哽 ,又無話C9叫乜,都吾系唱衰個場吾得呀 !重嚴過貓台,在 ...
引用:
原帖由 snakespa 於 2010-12-9 16:52 發表
版主冇講錯夜蒲版30日後自動lock
其他版好似係60日
就算係玩針對
我諗街街系統唔會懂得分析c兄個post26日咁零丁其他c兄30日咁神奇掛
c兄怪錯人la

24 123
發新話題