發新話題

盲中中試彩虹

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 10:45 發表
按目前去過格局裝修, 提供異性按摩係領5到牌
異性按摩無關場內格局裝修問題 , 喱個唔係因由 , 所有沐足都如是

回復 24# 的帖子

不過消費 差不多一比三, 過關玩吸引力大d

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 10:58 發表
我5覺得效法sn 連代支一齊收有幾困難...超碼避免要deal時影響氣氛既問題...  sn刀有人齋dup...正骨刀有俾貼士, 是否隨意因人而異

而家足仔(指自己有可能光顧那些) , 有幾多5係以按摩行先?  我只當 ...
正場代支另俾 , 沐足何嘗唔係? 兩方一樣可以隨意 , 桑拿可正可邪各有收費模式 , 師亨意思咪即係叫沐足兩者二合為一 , 舉例師亨去沐足原意係正骨 , 但係排唔排毒硬性$360會點睇 ? 隔離有間收$260又點睇? 其他一D(久彈)人仕聽到$360又會唔會話貴呢? blacklist ? 番大陸好過之類呢? 如果師亨有機會自己開間或打探下相熟沐足真正既現實情況之後 , 唔希望見到師亨會突然改變觀點

好難詳細講, 據我所知因為"持牌按摩院" 涉及好多悶蛋的條例/法例同裝修要求...
好多時d 足仔出事, 刀係被類似條例告場主

正常來講, 足仔係無須任何牌照的
但提供膝蓋以上既異性按摩....會被定義為提供按摩服務而非足浴...
所以...出現左一d幾怪情況...

只提供純足浴既足仔係好難好難生存...

而且, 深入講好鬼悶, 不如出下報告好過

岩一半

回復 27# 的帖子

骨總有d 意見我好同意 可正可邪各有收費模式...

有d sn 完鐘骨女係房用電話報代支, 就知道玩左什麼服務...tips 多少(通常有標準)
而足浴就bg...自己房間收tips...(無一定標準)

現時情況係, 同一場同一bg, 如果人地俾100, 而自己俾200, 有d ching 會覺得凡俾200果d 做壞晒手勢, 而5明白 我地都好想跟大圍俾100, 不過做5到甘/deal 5到

所以香港場5係好敢出報告...

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 15:40 發表
骨總有d 意見我好同意 可正可邪各有收費模式...

有d sn 完鐘骨女係房用電話報代支, 就知道玩左什麼服務...tips 多少(通常有標準)
而足浴就bg...自己房間收tips...(無一定標準)

現時情況係, 同一場同 ...
唔係咁講既 , 有人過港島區桑拿玩大D隨時過千 , 唔通話佢地傻咩 只有有唔少廣東梅縣街坊永遠用自己套消費模式強加於其他人身上 即係好似揼開骨係o個個數 , 去到邊個場邊個區要規定收俾開既數 , 講白D即係沙頭角飲開杯咖啡收9 蚊 , o個D梅縣街坊去到尖沙咀半島酒店飲杯咖啡好似好應份收9 蚊 , 收多過1 蚊即時話黑店要blacklist , 喱D究竟又係唔係市場準則?

回復 31# 的帖子

同意...用5同區去比較無意思...

不過, 如果大家同一日係尖東半島同一餐廳食個包, 你俾300, 我俾400,...價錢5同原因...係睇個廚師心情(或者你5識deal...)
5同場5同區, 價錢5一樣, 係好正常...事先知價就ok...

最煩係而家5係太知價(vas only)
同要deal果下5慣

題外話: 所以如果我去過一次既場, 感覺跌錢, 刀5會立即出報告又blacklist又黑店...因為可能係個別事件

發新話題