發新話題

盲中中試彩虹

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-14 08:29 發表
平貴因人而異, 人到中年經濟冇問題就最緊要開心" /> " />
其實係人一世物一世, 試過下就算...
睇左價錢先上, 已經有心理準備,
不過留港消費已經變得好偶然既事

引用:
原帖由 zoomam 於 2010-11-14 04:29 發表
囡囡叫咩名?
可能年紀大左靠晒部電話, 一5入落部手機,
過後已經5肯定, 死未...(好似 日逃58 甘記錯no事件...到依家刀覺得好失敗, 因為果次好有印象)

其實一開始入黎, 佢已經講左名...(不過失失魂, 又5好意思再問)

因為發生左d小插曲, 一上到間野最初有d心不在焉

引用:
原帖由 digme 於 2010-11-14 04:30 發表
唔通真系咁好景, 七舊玩機機???
試過一次就算...

之前想試 另一個場既水療, book 左2次 5成功, 刀係有人用緊

愈試5到愈想試一次, 男人就係甘

引用:
原帖由 Tony-lonely 於 2010-11-14 13:14 發表
連續兩個彩虹report都hjgh-light小費$200!這場之BG都好識揾錢bor!
其實, 要開口自己deal...係令人卻步既原因...
但尼個風氣漫延中...

所以, 一個月5多個一次留港消費

5 deal既 後果, 我係另外一個場試過這樣既回答:

""下, 尼度...最少200 WOW..."

甘, 我唯有俾$200, 不過, 快快手汁番D腳毛...無下次甘...

Some CHing say he have a big meal there.

引用:
原帖由 essence 於 2010-11-14 17:21 發表
Some CHing say he have a big meal there.
去完番黎之後...我好似見到有人提過...不過, 我未能証實...

因為, 我一開始已經講左我既要求

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-14 14:41 發表

其實, 要開口自己deal...係令人卻步既原因...
但尼個風氣漫延中...

所以, 一個月5多個一次留港消費

5 deal既 後果, 我係另外一個場試過這樣既回答:

""下, 尼度...最少200 W ...
絕大部份足浴小費正足隨意邪足自己deal
有幾多間話明手作餐全包

發新話題