發新話題

曼X姿水療我見

引用:
原帖由 blm 於 2010-11-2 17:08 發表

我就係比人插到飛起果個,其實係貓台都唔係第一次比人插,幾年前我出報告講一個現在撈到風生水起既 Spa妹 FXXXXX,我只係話同佢開過兩次大,結果比貓兄圍剿,連個短訊箱都迫爆。喊打喊殺,仲話 FXXXXX 就算同D客 ...
貓兄

引用:
原帖由 發記 於 2010-11-2 19:10 發表

呢隻貓平時扮到好似好nice咁,
但我見有次有個網友講佢果間愛場,
隻貓係咁插對方話佢講大話,
我真係懷疑個場佢有份.

引用:
原帖由 pk人王 於 2010-10-22 12:01 發表
貓台可能貓虱多, 主持人係貓, 咁岩隻貓又喜歡出 鱔自居, 其他鱔手擁貓自然變左貓虱, 貓喜歡食魚, 魚之中鰻魚至為貓所喜歡, 鰻魚別名即係鱔, 好自然個版咪充斥住 鱔lor
引用:
原帖由 pk人王 於 2010-10-22 18:19 發表

貓網職工沉醉網上英雄面子+寫野外快 鍾意玩版聚點相

老闆娘家桐(唔記得而家叫咩名) 明明係c9一名又講到佢女神甘正
貓台同3lunch果邊都好多寫手同打手啦
係3lunch果邊見一堆report講新場水之X 同 蘋X園 點好點好, 攪到我仲驚左唔敢試

老闆娘 E + 叫泳璇

引用:
原帖由 發記 於 2010-11-2 19:10 發表

呢隻貓平時扮到好似好nice咁,
但我見有次有個網友講佢果間愛場,
隻貓係咁插對方話佢講大話,
我真係懷疑個場佢有份.

可能佢走火入魔當自己係網神

引用:
原帖由 lawmann 於 2010-11-5 01:13 發表

可能佢走火入魔當自己係網神

引用:
原帖由 whitebase 於 2010-11-4 04:10 發表
老闆娘家桐(唔記得而家叫咩名) 明明係c9一名又講到佢女神甘正
貓台同3lunch果邊都好多寫手同打手啦
係3lunch果邊見一堆report講新場水之X 同 蘋X園 點好點好, 攪到我仲驚左唔敢試
free lunch好似比數字台收購唔多寫狗有鬼

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-11-5 16:39 發表

free lunch好似比數字台收購唔多寫狗有鬼
呢個台有好多新場水x戀報告

發新話題