發新話題

1家索3家+新帝都睇屎忽

只係見到個PAT PAT,見唔到條底褲 ,有冇著到架

引用:
原帖由 coiechan 於 2010-10-22 17:14 發表

平均一個人幾錢呀咸兄?
2352除4囉

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-10-23 22:12 發表
鰣輕韎N嘜骨運幾次都中伏 ,又唔多中意30幾40歲禷W中女(唔好意思鬗j陸K得多覺得中女最多唔可以over 31-32歲 ).都鬖璁h2步過河好.
你又成日話有老虎,咁你唔係咁易過河喎

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-10-22 23:38 發表
咸兄D相真係勁,可吾可以下次影時增加手機像素或用i-phone呢,咁就更正嘞!
CHING要求好高喎,不如叫咸兄搵埋無線攝制隊,打埋燈,用埋高清拍攝,咁就正啦.

引用:
原帖由 大軍 於 2010-11-1 20:07 發表
睇到悶,......................
引用:
原帖由 大軍 於 2010-11-2 20:00 發表
不同意見唔講得,咁講.............................?
h:" />
歡迎唔同意見,但都唔係出幾個字"睇到悶"
CHING覺得邊度睇到你悶哩?講黎聽吓好喎.

引用:
原帖由 大軍 於 2010-11-3 20:45 發表
相片上網都有,偷影都係無樣睇,樣都睇唔到就話good,悶!
內容,女女質素不外乎大波,好水為主,其實女女態度好重要,西口西面比個天仙
你都死,服務不要只講女女,由入門口開始經理,服務員既態度都要提,好多時大家受氣就係 ...
原來CHING覺得悶係因為寫得唔夠詳細,最好就係入門口開始:大堂靚唔靚,換衫地方乾唔乾淨,水力掂唔掂,毛巾衣服有冇異味,房間舒唔舒服,女女後唔後生,按得好唔好,個波大唔大,個窿窄唔窄,吹得好唔好,叫聲真定假,清潔細唔細心,LOCKER仔有冇遞上毛巾,出門口嗰陣有冇人開門比你仲有冇講"多謝老細,歡迎下次再光臨".

如果係咁,我諗10個報告,有9個半報告屬於""

發新話題