發新話題

我又去試華DO各制

我又去試華DO各制

大陸國慶放幾日假,攪到香港物流業冇咩好做 ,好早收工,又可以瞞住老虎上去" /> ,今次目標係街街主頁都有既華DO各制,AD相一早鎖定*)@*!) 仲印定Q.羅湖過關轉地鉄,好方便.門口學木頭兄話真係毫不起眼 ,知客幫手扲鯩上六樓,出鯩個LOOK唔同晒,有中大場格局,沖完涼出去坐,問女主任目標女女邊個得閒,*!)可以,叫佢HOLD起先 ,先按腳,跟住叫件多士食吓,話冇 ,啤酒啦,都係冇  ,咁就要可樂加個公仔面,服務員話食面要比錢,你估真係貪佢唔使錢先食咩 ,真係趕住上黎未食野嘛,問左價錢18大元,冇問題叫佢快D攞黎,(都要等左20分鐘先整好)
好在按住腳等,哩個亞嬋又按得幾好,簽左20皮比佢,笑住講多謝 .跟住上房,女女好快到,真人同相差唔遠,個波唧出黎咁滯 ,報完鐘較暗房燈,叫我企係度幫我除清光,佢就解甲飞BAR,得番條T-BACK.光豬後原來個波冇咁大 ,AD話有36E,但頂多都係34C,(唔怪得D神胸罩咁好賣) ,企係度BODY,咁上吓就上番床再推過,跟住開始攪我細佬,我就抽水動作,好揸好啜,探下路有件長條面飽 ,唔知真定假,費事成手血淋淋,打機手藝輕柔,舒服排出" /> ,洗手番黎先至正宗推油,反身先推背,落油慢推,舒服到訓著左 ,夠鐘先比佢叫醒,問使唔使叫人做中式,我話唔使(記得木兄話唔做中式可以平50,反正都唔中意做中式),喂手著衫出去沖涼換衫走人.
埋單博懵攞張街街Q旁出黎,睇吓可唔可以再平多50 ,答案係唔得既.

又到睇相時間,唔阻大家.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好似係黑色 t back wor

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-10-8 00:14 發表
好似係黑色 t back wor
你中意黑色咩

點解今日咁早上黎既

囡囡有條士啤呔跟身喎, 睇相樣貌幾好架

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-10-8 00:18 發表

你中意黑色咩

點解今日咁早上黎既
深色我like嫁,岩岩番屋企lor d野咪上尼睇下場lor,一陣要走嫁la

引用:
原帖由 mongping 於 2010-10-8 00:20 發表
囡囡有條士啤呔跟身喎, 睇相樣貌幾好架
就係比張相吸印左上去,不過女女都唔差架

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-10-8 00:20 發表

深色我like嫁,岩岩番屋企lor d野咪上尼睇下場lor,一陣要走嫁la
使乜睇丫,尼段時間通常都係好淫兄同木頭兄殺哂
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-10-8 00:23 發表

就係比張相吸印左上去,不過女女都唔差架
睇相個波唔止34c wor,係咪錯覺尼

發新話題