發新話題

006又1/2最新包膠

6又1/2 C Hing 是真的,我個 friend去過,做水療私隱度很高,不用經大廳沖涼,但價錢是 498+? 早班有candy 和 Jo Jo,都OK。

引用:
原帖由 321zaq 於 2010-9-24 23:45 發表
大話
CHING點解會咁講 .樓主打咁大篇報告,你咩都冇講,只係打兩隻字大話,咁對樓主十分唔公平.
仲衰過D灌水帖

引用:
原帖由 vinsing 於 2010-9-25 23:30 發表
桑拿街成日死火上唔到,遲早都要搵個新竇了!   
人都有病既時候啦,比D時間網主攪番好去啦.

回復 1# 的帖子

"...因為森林實在太大而人生又苦短..." <-- 多謝c兄依當頭棒喝! 小弟會少d番食

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-9-26 00:35 發表

CHING點解會咁講 .樓主打咁大篇報告,你咩都冇講,只係打兩隻字大話,咁對樓主十分唔公平.
仲衰過D灌水帖
如果係街街既熟客,
都會知道006師兄最鍾意周遊各處,
然後寫報告俾大家,
係D新仔唔知頭唔知路.

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-9-25 22:23 發表
6又1/2 C Hing 是真的,我個 friend去過,做水療私隱度很高,不用經大廳沖涼,但價錢是 498+? 早班有candy 和 Jo Jo,都OK。
我都去過幾次啦,
仲出個報告,
006師兄呢個報告梗係真啦.

3q for 6 1/2 Ching long report !!

as I visit few time there your try one "Tong Tong" I always reject her look too big 6 style.
there have some better BG"WWcan attack DS w/ shield, GE" these 2 I will by turn when visit both around 28-35 but good in both part
candy is the most new one already those BG stable there ( have visit 10 get 1 free)

I am not a "Da Hand" , just a new spa players.

發新話題