40 12345
發新話題

村姑波霸

村姑波霸

早兩日上海月,之前睇報告亞木兄同66兄都玩巨乳 ,睇完都想試下巨乳 ,咁岩早兩日有CHING出佢報告,只係話服務好好,又冇講點好 ,咁上到去就試吓村姑波霸,沖完涼問經理村姑得唔得閒,話要等十分鐘,咁就叫支青島加個雞蛋麵,原來宜家青島要15蚊,之前唔駛,唔知幾時開始,但冇所謂啦,比15蚊佢.
食完野就入房,女女黎到,件衫真係包唔晒 ,先按背,叫做有力啦,按完話出去攞野,都好快番,番到黎已經飞BAR,隔衫摸就幾挺 ,但除左件衫再摸吓,已經淋晒 ,如果你問墜唔墜?有得咁大就實墜,不過唔會成餅野咁囉 ,之後都係推背D公式野,到轉身問我係上便定下便,我揀左係下面,.比佢夾出,但發覺我細佬入左佢條波隙度係完全見唔番自己細佬,失蹤左咁 ,只係覺得有D壓迫感咁,迫迫吓比佢夾爆左 .女女服務叫做普普通通,唔係叫好,但又唔可以話差.但叫做試過吓巨乳,個人應該唔會番食,未試過既兄弟可以睇吓相有幾大.不過影得唔係好清,已經盡量推光.
唔阻大家,睇相.

就算唔解釋睇相已經知道淋既啦 呢個@#^被數字台狂煲到識飛話點正點正 係呢好淫兄點解唔去試下講途!*^呀,對奶正過距多多聲

不喜勿回,不喜勿小

對波真係超大
可惜淨大波唔係我杯茶
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 木頭 於 2010-9-15 21:20 發表
就算唔解釋睇相已經知道淋既啦 呢個@#^被數字台狂煲到識飛話點正點正 係呢好淫兄點解唔去試下講途!*^呀,對奶正過距多多聲
你試左嘛,過一排先啦,費事佢介心大呀.

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-9-15 22:41 發表
對波真係超大
可惜淨大波唔係我杯茶
我都覺得係大過頭 ,所以話應該唔會再番食.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-9-15 10:55 PM 發表
你試左嘛,過一排先啦,費事佢介心大呀.
你驚呀
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-9-15 23:04 發表
你驚呀
係呀,真係越影越驚

但係又中意

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-9-15 22:41 發表
對波真係超大
可惜淨大波唔係我杯茶

要睇埋對腳有冇長腳蜢咁正先