發新話題

TLD

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-24 22:49 發表
本來想去KBL, 但有師兄勸諫, 所以轉戰到其它場
上一次俾人話廣告, 又話估唔到係咩場, 既然要估, 又點會係廣告呀
今次開地點, 係漢口道

請各師兄注意, 呢個場既排污費係兩舊, 冇錯, 係兩舊... (我接受唔到囉!!!) ...
呢間埸係其他台吹到好恆, 講到個個技師天仙下凡又純情...
之後去過光顧覺得技師算ok但未至於天仙lor...
都係陀北中女班底..
同埋因為廣告效應令到佢地好旺埸... 太出位...硬係覺得假如"好人"要做野的話一定首要照顧呢間埸..
所以我自己去過下就算.. 唔會時常再探訪

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-25 04:06 發表
This shop has many fans, the boss is pretty and she know how to attract guys.

many chings said they paid 200 tips, I think those bgs were spoiled.

i always pay 100.
有囍釵旼U客俾$500 tips for HJ啦.. 寵壞d囡
攪到俾$100好寒酸甘...
我自己就慣房裡俾$100, 出去找數後再俾$20 - $40, so far未見過有囡囡黑面

不過如果囡囡提供多d服務當然會相應調高tips, 最多果次都係俾$300

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-25 04:35 發表

300 tips should be for really outstanding services
我行123制
$100 - HJ
$200 - BJ (有d口爆埋 )
$300 - ML

引用:
原帖由 Airport 於 2010-7-25 04:43 發表
$300 貼士就好似多咗D,怕做壞規舉!
ML $300 tips 加埋鐘錢 計落同去USB 差不多啦, 時間又多dd

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-25 04:48 發表

OIC, i seldom to have 2 & 3 in those spa shops
我都唔係成日有啦.

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-25 04:51 發表

USB usually pay 500 for full services  but the hyigene standard in USB is relatively poor uch:" />
Agree. so I don't visit USB for a while..
Most gal dup + ML have only 45 - 60 mins only..  

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-25 12:19 發表
如果有得 bj, 咁師兄既外型都有番咁上下...
我發現依家d師父都係睇餸食飯的

唔記得講, "咪咪"係北姑, 我一定唔會反啅
但有兩三個係ok, 至少青春樣貌端好
我骨運好, 同外型無
足仔同呢d樓上spa技師都係陀北多.. 想搵個似樣既陀地都幾難

引用:
原帖由 發記 於 2010-7-25 19:40 發表

係咪xx島?
我去過一次就冇再去,
有師兄話而家收兩舊,
都唔知係咪利用貓台寫手吹出來升價,
既然收兩舊,
更加唔會去.
我想係掛..
係網上見到d report 都講到又溫柔又純情
要d守身如玉既技師幫你出火當然要俾多d啦

發新話題