發新話題

TLD

引用:
原帖由 whitebase 於 2010-7-25 04:58 發表

Agree. so I don't visit USB for a while..
Most gal dup + ML have only 45 - 60 mins only..  
agree,  I dropped  money  in TW last month for 40 min BM service.  I sweared i won't try USB any more.

引用:
原帖由 whitebase 於 2010-7-25 04:42 發表

我行123制
$100 - HJ
$200 - BJ (有d口爆埋 )
$300 - ML
支特c兄合理制度

如果有得 bj, 咁師兄既外型都有番咁上下...
我發現依家d師父都係睇餸食飯的

唔記得講, "咪咪"係北姑, 我一定唔會反啅
但有兩三個係ok, 至少青春樣貌端好

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-25 12:19 發表
如果有得 bj, 咁師兄既外型都有番咁上下...
我發現依家d師父都係睇餸食飯的

唔記得講, "咪咪"係北姑, 我一定唔會反啅
但有兩三個係ok, 至少青春樣貌端好
我骨運好, 同外型無
足仔同呢d樓上spa技師都係陀北多.. 想搵個似樣既陀地都幾難

引用:
原帖由 whitebase 於 2010-7-25 04:42 發表

我行123制
$100 - HJ
$300 - ML
讚成Ching123制要玩得有原則

引用:

我行123制
$100 - HJ
$300 - ML
合理   

但足浴按摩我未試過有 bj or ml 玩 law

引用:
原帖由 whitebase 於 2010-7-25 02:46 發表

呢間埸係其他台吹到好恆, 講到個個技師天仙下凡又純情...
之後去過光顧覺得技師算ok但未至於天仙lor...
都係陀北中女班底..
同埋因為廣告效應令到佢地好旺埸... 太出位...硬係覺得假如"好人"要做野的話 ...
係咪xx島?
我去過一次就冇再去,
有師兄話而家收兩舊,
都唔知係咪利用貓台寫手吹出來升價,
既然收兩舊,
更加唔會去.

發新話題