發新話題

YMC

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-7-16 01:54 發表

可能佢只係想要  "GOOD JOB" "THX REPORT"   "GOOD"  "好"   "支持"  "頂"   "多謝報告"  "支持分享"
如果要靠尼類垃圾回覆維持所謂人氣既話
敢講句果d人好眼淺lor
希望版主渣定忠旨唔好比街街成風
人人thx sharing個個報告過萬個回覆都有la

引用:
原帖由 coiechan 於 2010-7-15 21:04 發表
d台人氣係多
但係個版雜亂無章
吹水灌水抽水人眾多
此等所謂人氣不要也罷
屢有真正分享者往往被9up群眾評為ad
其實而+既d台已淪為cheap台
真正報告日漸減少~少得可憐
絕大部份只係容合9up灌水~明 ...
講中晒c兄係得既

我都有玩4台果d酒店, 但從來都冇喺果度出報告
呢度值得出report係因為真係有班有心人嘛

話時話, 我都幾想出酒店報告, 但唔好太大期望
囡囡好多時都ps左, 真人十成唔同幅相個樣...

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-16 09:08 發表

我都係,
我冇在其他站出報告,
唯獨係呢度就有,
因為睇一篇報告就容易,
寫一篇報告就需要花少少時間,
如果換來冇意義, 甚至搗蛋式既回覆,
就非常冇癮.

引用:
原帖由 發記 於 2010-7-16 10:38 發表

我都係,
我冇在其他站出報告,
唯獨係呢度就有,
因為睇一篇報告就容易,
寫一篇報告就需要花少少時間,
如果換來冇意義, 甚至搗蛋式既回覆,
就非常冇癮.

支持, 呢度氣氛良好, 好過 4 台全部鱔稿咁制

仲有貓台都係,90% 都係鱔稿。

見過 JoJo 真人, 中旅印象一般冇 mood., nmcot.

找了 GG, 年輕靚女手骨好, 越南人好好 feel

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-16 09:08 發表

我第一個期待

發新話題