發新話題

YMC

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-7-14 02:47 發表

十分痛心越尼越多貓台 d 台灌水文化感染街街

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-14 11:10 發表
YMC 係舊名, 樓主第一次上竟然識寫舊名, 好犀利
做左cd-rom好耐啦, 其實要特登寫野係麻煩, 但好過呢度越黎越少野睇所以才貢獻一下
師父叫"大男"

我睇哂呢度頭五頁所有thread咪知用YMC, 如果係打手就全中文啦, 駛鬼人地估咩
我講埋係蘇杭美女果篇野令我想去同埋學識咩係YMC

眾師兄, 你地實在諗得太多, 唔想試又要人地寫得詳盡, 第一次寫得高深d就係打手.... 我除左講句唔該都唔知講咩好

引用:
原帖由 mch17 於 2010-7-14 12:23 發表
老闆娘叫泳X , 好懂得利用各大 forum 黎宣傳,尤其係貓台
為何倒不如在各大台正正式式打廣告咪仲好

好似磋燈迷甘? YMC

引用:
原帖由 靈界遊人 於 2010-7-14 16:34 發表

為何倒不如在各大台正正式式打廣告咪仲好
因為唔係廣告
就係咁簡單
如果閣下怕係廣告而唔去, 就唔駛留言啦

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-14 15:00 發表

做左cd-rom好耐啦, 其實要特登寫野係麻煩, 但好過呢度越黎越少野睇所以才貢獻一下
師父叫"大男"

我睇哂呢度頭五頁所有thread咪知用YMC, 如果係打手就全中文啦, 駛鬼人地估咩
我講埋係蘇杭美女果篇野令我想去 ...
師父叫"大男", 真係猜唔到呢個謎??

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-14 13:40 發表

鱔稿都無所謂, 呢間係做得唔錯的.  個人不喜做水療, 淨係沖涼都用咗半個鐘.  

每間水療程序不同, 泳 x 師承 MM, 同佢嘅一樣水療模式
MM係網上請寫手寫鱔稿既先驅
以前係網上見D人讚泳 x 天仙下凡甘樣, 見到真人都好失望下

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-14 17:45 發表

因為唔係廣告
就係咁簡單
如果閣下怕係廣告而唔去, 就唔駛留言啦
我覺得任何一個場唔好因為怕廣告而唔去
冇理由出廣告既場一定衰~~偏見!
可口可樂夠賣廣告la~~咁你又飲~~下話

發新話題