發新話題

YMC

YMC

四百五有如此好既水療服務, 正。
怕多人, 食飯時偷跳出去試呢間心儀好耐既美容中心。
過程如下:
1. 打電話留房, 指明要按腰同xxx;
2. 去到場中得老闆娘同一女子, 冇得揀;
3. 師父係童顏中女, 唔大胸但有腰;
4. 因為師父係新手, 唔識水療, 老闆娘出手相助, 結果耐唔耐就有"四手"服務;
5. 師父任摩唔嬲;
6. 沖涼然後手按;
7. 沖涼然後磨沙;
8. 沖涼然後入木桶浸;
9. 乳液推;
10. 沖涼然後埋單

上面過程包含其它服務, 又有禮貌又有笑容又有四手, 超值。最後成身都係香味。
抵食:四星半(五星滿分)
Sorry, 應該加多一百大洋

引用:
原帖由 安少 於 2010-7-13 21:45 發表
四百五有如此好既水療服務, 正。
怕多人, 食飯時偷跳出去試呢間心儀好耐既美容中心。
過程如下:
1. 打電話留房, 指明要按腰同xxx;
2. 去到場中得老闆娘同一女子, 冇得揀;
3. 師父係童顏中女, 唔大胸但有腰;
4. ...
XXX即係咩呀

早排想上去試,
不過幢唐樓真係好殘好舊,
見到條樓梯唔想上去.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-7-13 22:23 發表

XXX即係咩呀
色情免問...
不過我覺得係師父新手, 先有咁多額外服務
人夾人緣, 我走出去埋單時師父追住我黎捏, 叫我記住番啅...

引用:
原帖由 發記 於 2010-7-13 23:03 發表
早排想上去試,
不過幢唐樓真係好殘好舊,
見到條樓梯唔想上去.

總好過一樓一 (小弟未試過, 但睇同聽得多), 佢地有消毒機, 每次訓床都有墊換, 算衞生

喺按摩既過程中我見到一個幾後生既師父... 後面睇合格, 側睇係幼幼一名

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

回復 1# 的帖子

YMC ? Pls explain what is it ?

係ad都要寫清楚d架~~

發新話題