9 12
發新話題

久別重上樓上骨後感

久別重上樓上骨後感

小弟樓上骨齡己有 10 年, 當年由立信 14/F F2 單位的玲玲開始我的 USB, 其後到處遊歷.

直至 4 年前試過昆 x 頂樓的 Faxxy Spa 後, 便沒有再上 USB, 主要原因是比 USB 清潔衛生, 我喜歡她們在床上鋪上一次即棄的床墊, 加上足鐘和 relaxing 的手勢, 從此沒有再去 USB.

上星期去荃灣公幹完, 經過海 x 街 140, 身痕上去 USB, 4/F 有個樣子 ok, 身型一流嘅便入, 佢態度好好, 把聲重好似陳法拉, 準備上骨床, 見到好耐冇見的情境, 就是在床中的一塊紙巾, 真的不願扒上去.  最後 dup 真係好一般, 唯一滿意是她的竹筍美乳, 完事全程都只得 40 分鐘, 快餐價 $350.

我諗錢都係唔好亂駛

USB好多唔足鐘, 有時間返SZ好過.

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-7-13 14:18 發表
USB好多唔足鐘, 有時間返SZ好過.
無時間, 唯有留港偷跳

引用:
原帖由 concon 於 2010-7-13 13:33 發表
小弟樓上骨齡己有 10 年, 當年由立信 14/F F2 單位的玲玲開始我的 USB, 其後到處遊歷.

直至 4 年前試過昆 x 頂樓的 Faxxy Spa 後, 便沒有再上 USB, 主要原因是比 USB 清潔衛生, 我喜歡她們在床上鋪上一次即棄的床 ...
350想usb dup足好多實偷雞,去足仔店dup好過la

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-7-14 02:56 發表

350想usb dup足好多實偷雞,去足仔店dup好過la
佢偷得多咗啲, 重問我 dup 得好唔好, 我梗話 ichiban 啦.

所以宜家都係去番相熟 spa 店, 安心又足鐘

而家出尼dup骨唔祈望足90分鐘, 唔好飛到太離譜已經收貨

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-7-14 16:58 發表
而家出尼dup骨唔祈望足90分鐘, 唔好飛到太離譜已經收貨
以前立 x 啲技師都好足鈡, 尤其 14/F 尾行個幾個.

80分鐘我已經ok la

9 12
發新話題