發新話題

竹完大話經理(黑暗+失望) 近幾次的不幸不吐不快(全文完)

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-24 19:34 發表

可能我慣性睇吓上鐘牌 , 入咗門口重有乜唔好意思 。不過通常我多數會先打電話去 book 指定囡囡, 所以一直以來都未遇同一問題 。就算 walk in, 幸好我都有幾個比較熟絡嘅囡, 其他有d 唔合眼緣我一定唔會要, 所以梗會搵到相好嘅 。對於其他師兄遭遇 , 真係太過份, 幾單野都關同一囡囡,個人覺得囡囡本身做得唔好 , 可能唔夠數危危乎 , 所以要奉獻一切俾上一層至兩層 (man in-charge)。 受人恩惠, 自然要做野啦。我所知佢地有人經常睇街街, 自我檢討吓啦。

我唔肯定張相係唔係@ 號, 我未試過 (and will never want to try), 我記得月前有師兄講過佢又廋, 又乾夾黑提子喎

我唔會怕唔好意思
只係冇咁既習慣
場既管理腐唔腐敗照理唔關我事
比錢為乜尋happy遮
但係為左佢地自己內部唔知咩理由
搞到我同d同事唔係咁開心
相好多有咩用
一句話上緊鐘或者早走可以點
唔信咪鬥等lor
問心邊有咁多閑情日誌時間等wor
call鐘另作別論la
話晒係佢地熟客
講出尼只係維護自己作為消費者權益

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-24 19:34 發表
我唔肯定張相係唔係@ 號, 我未試過 (and will never want to try), 我記得月前有師兄講過佢又廋, 又乾夾黑提子喎
全中呀c兄係佢@號
諗番起想嘔

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-5-24 21:21 發表

全中呀c兄係佢@號
諗番起想嘔

4~50唔係問題
不過尼個唔掂la似人乾wor

引用:
原帖由 pk人王 於 2010-5-24 17:39 發表

個經理好大問題, 如果唔係唔會咁做
唔少兄弟知道心照不宣 , 上次跣左劑車呔王之後冇去一排 , 暫時轉左去其他場 , 其實車呔王唔岩心水係另一回事 , 最多下次唔揾佢姐 , 最大問題係某經理唔想我試心頭好 , 為左關照車呔王竟然老作話要等成粒鐘 , 仲要衰到俾我撞到正心頭好岩岩落鐘

引用:

唔係下話 樓主話尼位阿禪已經服務唔掂wor 仲要又廋又乾夾黑提 咁你地開心d la

Too Sample ! BlackList it
假波 - 最憎打假波

有相好都同我講過有類似問題,
(話今天休息, 上緊鐘, 叫ching試下另外的技師)

唉, 呢d 經理真是好pk,
最好方法是打比相好做定call 鍾

又廋又乾夾黑提 今晚實發噩夢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不喜勿回,不喜勿小

發新話題