發新話題

竹完大話經理(黑暗+失望) 近幾次的不幸不吐不快(全文完)

不幸的遭遇!原來人為因素,當然要仗義執言,反映事實才有進步相信大家應同.轉向話題師兄試左^*得唔得嗜?

引用:
原帖由 何魯陸 於 2010-5-24 01:26 發表
mongping兄有所不知
並非每個人會做相同動作去到會企晌前台記錄入腦
有d人怕醜 驚唔好意思 嫌麻煩 沖完涼出休息室問no心態
信不信由你
有時也會出現一個情況
當你沖完涼之後
可能當初想要既囡囡已經比人mark左
口在當權者
只要sell利益所在囡囡
一般人就咁就比佢坤左

你講果位只係其中一個
仲有兩位更狼更狠
只係無人相信
搞到個個敢怒不敢言
相好也因為咁而黯然下崗
.
官官相慰全部信唔過
上尼做定功課至上去
樓上c兄講得好岩
要避免直接打比囡囡妥當d

回復 1# 的帖子

深表同情
c兄轉場la

引用:
原帖由 何魯陸 於 2010-5-24 01:26 發表

mongping兄有所不知
並非每個人會做相同動作去到會企晌前台記錄入腦
有d人怕醜 驚唔好意思 嫌麻煩 沖完涼出休息室問no心態
信不信由你
有時也會出現一個情況
當你沖完涼之後
可能當初想要既囡囡已經比人ma ...
可能我慣性睇吓上鐘牌 , 入咗門口重有乜唔好意思 。不過通常我多數會先打電話去 book 指定囡囡, 所以一直以來都未遇同一問題 。就算 walk in, 幸好我都有幾個比較熟絡嘅囡, 其他有d 唔合眼緣我一定唔會要, 所以梗會搵到相好嘅 。對於其他師兄遭遇 , 真係太過份, 幾單野都關同一囡囡,個人覺得囡囡本身做得唔好 , 可能唔夠數危危乎 , 所以要奉獻一切俾上一層至兩層 (man in-charge)。 受人恩惠, 自然要做野啦。我所知佢地有人經常睇街街, 自我檢討吓啦。

我唔肯定張相係唔係@ 號, 我未試過 (and will never want to try), 我記得月前有師兄講過佢又廋, 又乾夾黑提子喎

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-24 19:34 發表

可能我慣性睇吓上鐘牌 , 入咗門口重有乜唔好意思 。不過通常我多數會先打電話去 book 指定囡囡, 所以一直以來都未遇同一問題 。就算 walk in, 幸好我都有幾個比較熟絡嘅囡, ...
你面皮厚姐

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-24 19:49 發表

你面皮厚姐   
同你咁上下啫。面皮薄嘅通常要用紙袋 lup 住個頭 , 唔知你有冇呢

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-24 20:17 發表

同你咁上下啫。面皮薄嘅通常要用紙袋 lup 住個頭 , 唔知你有冇呢
我用膠袋

師兄經歷真系慘,D 經理真系信唔過

發新話題