18 123
發新話題

冇時間北上,唯有留港K壓

冇時間北上,唯有留港K壓

好耐冇留港消費,鳩痕痕,諗住北上,但又好似時間唔係好夠h:" /> ,咁就去左之前去過幾次近拔街既K壓,上到去諗住搵番相熟媽咪,點知已經轉左做夜更,咁就由第二個媽咪發版.哩個媽咪幾靚 ,仲自動攞左兩罐啤酒入黎,一人一罐 ,吹左一陣水先叫女女入黎,女女樣就普通 ,CUP手波,坐左一陣媽咪就叫女女出番去,之後問我岩唔岩,我問有冇仲好D,佢就話最好都係哩個 ,又話夠後生(都應該接近三十),做左未夠一個月,如果要再後生D女女,就要搵D  K女,嗰D係要買鐘先可出街,隧道錢又要另計.話唔係咁抵.
    見佢咁講,就是但啦,為求一出,咁就埋單上房.上去攞房又擺低一舊.跟住同女女一齊沖涼,水中簫 .上到床都求其按左一陣 ,就環保吹下鑽吓,女女都好有心機,吹左都好耐,我就搵隻手揸吓,手指插吓,好多水,到咁上吓先上套,坐上黎,騎左好耐,佢個背都出晒汗,見佢咁辛苦,就叫佢背向天,後入到尾完事,攪掂後再沖吓涼,出黎電話響,換衫走人.
   今次影唔到相 ,女女警覺性高,落唔到手,聽吓電話佢都貼埋黎,又攪吓你細佬,扮晒野,攪到街街兄弟冇相睇.

回復 1# 的帖子

Was she local ? or "North local" ?

咁計埋房錢,總共幾多呀?

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-15 23:58 發表
   好耐冇留港消費,鳩痕痕,諗住北上,但又好似時間唔係好夠h:" />h:" /> ,咁就去左之前去過幾次近拔街既K壓,上到去諗住搵番相熟媽咪,點知已經轉左做夜更,咁就由第二個媽咪發版.哩個媽咪幾靚 ,仲自動攞左兩罐 ...
囡囡太埋身失左大好機會

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-15 23:58 發表
   好耐冇留港消費,鳩痕痕,諗住北上,但又好似時間唔係好夠h:" />h:" /> ,咁就去左之前去過幾次近拔街既K壓,上到去諗住搵番相熟媽咪,點知已經轉左做夜更,咁就由第二個媽咪發版.哩個媽咪幾靚 ,仲自動攞左兩罐 ...
下次請晒所有版主去 , 你有你玩我地幫你影

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2010-5-16 03:09 發表
Was she local ? or "North local" ?
係廣東人.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-16 13:27 發表

係廣東人.
day off today ?

引用:
原帖由 ericssont18 於 2010-5-16 10:05 發表
咁計埋房錢,總共幾多呀?
場+女錢$380+20尾.+房98+2 TOATL:500

我之前去係390,唔知係咪早會平10蚊,不過都冇所謂,都唔見佢有找20番黎.
不過千萬唔好比一張500,如果唔係會找到好散,博你比多D貼士.

18 123
發新話題